De 3 tofste lampen voor in jouw stulpje

redactie 14 dec 2018 Entertainment

Elke man houd ervan als zijn tempeltje er perfect uitziet. Het moet wat mannelijks uitstralen, maar daarnaast ook sfeervol zijn. We willen de vrouwen natuurlijk wel een beetje goed ontvangen. Om jou een beetje te helpen hebben wij de drie tofste lampen voor je geselecteerd.

1. Natuurlamp
Een echte natuurliefhebber? Dan is dit iets voor jou, want deze lamp is de ideale combinatie tussen natuur en technologie. Ondanks dat de technologie grote stappen maakt, blijft de natuur vaak achter. Paul Foeckler heeft daar een antwoord op gevonden door deze fantastische lampen te ontwerpen die gemaakt zijn van sloophout. We moeten toegeven dat hij het aardig in de vingers heeft. Het is geen aquarium led verlichting, maar toch minstens zo fraai.

Foto: Splitgrain

2. Bierlamp
Heb jij nog geen dikke lamp voor in je men cave? No problem, die hebben wij voor jou gevonden. Het is de droom van elke man om een man cave te hebben, maar dan moet dat wel gepaard gaan met een goed interieur. Met deze led verlichting op batterij zet jij al stap in de goede richting. Heerlijk pilsen met je maten in het licht van een bierlamp, da’s toch top?

Bierlamp
Foto: Pinterest/ Lea Broumels

3. Moon Light
Elke nacht komt de maan tevoorschijn, mist het niet bewolkt is. Het prachtige verschijnsel uit het universum heeft een aantal gasten uit Hong Kong op een idee gebracht. Wij stellen je voor aan de Moon Light. Een lamp met het uiterlijk van de maan dat boven een voetstuk kan zweven. Opladen is ook geen issue, want dat gebeurt vanzelf als je hem uitzet. Zeker een aanrader! Mocht je nog meer inspiratie willen hebben, dan kun je altijd een kijkje nemen bij Ledkoning.nl.

Reageer op artikel:
De 3 tofste lampen voor in jouw stulpje
Sluiten