Voor ieder wat wils: deze datingapp past bij jou

Daten, het is voor de een de grootste nachtmerrie, maar voor de ander wekelijkse kost. Waar de een dan gaat daten om één keer een steamy avondje te hebben, gaat de ander daten om de ware te vinden. Voor allebei zijn positieve dingen te verzinnen, toch mannen? Gelukkig zijn er voortaan zoveel datingapps waardoor er voor ieder wat wils is. Wij leggen je precies uit bij welke app je moet zijn voor welke behoefte. Geen dank hè!

Kijk, er zijn een natuurlijk meerdere motieven waarom jij die datingapp er vanavond bij pakt. Als single man kan je opzoek zijn naar een liefje, een one night stand of gewoon een goede gesprekspartner. Als stel kun je daarentegen open staan voor een derde persoon voor een avondje en dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Handig hè, dat digitale tijdperk?

Tinder

We beginnen meteen met een klassiekertje, Tinder. Eindeloos swipen op zoek naar jouw droompartner. Nee grapje, daar staat Tinder in zijn essentie natuurlijk niet echt bekend om. Ook al kun je nu specifiek aangeven waar je naar opzoek bent, staat Tinder wel gewoon bekend om de dates die uitlopen op seks.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tinder (@tinder)

Raya

Deze datingapp is niet gratis, helaas. Het staat ook wel bekend als datingapp voor bekende en rijke mensen. Zo zat onze mooiste vrouw van Nederland 2021 Monica Geuze op de app. Nu jullie dat weten, willen jullie er natuurlijk allemaal nú een account op aanmaken! Slecht nieuws, je wordt niet zomaar toegelaten op de app.

Bumble

Een vrouw die de leiding neemt, dat is toch wel een pluspuntje als je het aan ons vraagt hoor. Als dat voor jou ook een must is, dan ben je aan het goede adres bij Bumble. Wanneer je een match hebt, dan is het aan de vrouw om de man als eerst een berichtje te sturen. Dan voel je je als man toch wel echt speciaal als er een berichtje binnen komt toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Overheard LA (@overheardla)

Fruitz

Dé Gen-Z datingapp is Fruitz. Het klinkt misschien kinderachtig. Met een soort fruit aangeven waar je naar opzoek bent. Maar eigenlijk is het gewoon echt lekker duidelijk. Heb jij een watermeloen en wij ook, dan zijn we de perfect match. Hier even op een rijtje welke intentie bij welk soort fruit hoort, dan kan je nooit de mist in gaan!

  • Kers – Je wederhelft vinden
  • Druif – Om samen een drankje te doen. Wie weet meer, maar geen onenightstand
  • Watermeloen – Friends with benefits
  • Perzik – Alleen onenightstands

Second Love

We zeiden toch, voor ieder wat wils. Niet dat wij het er helemaal mee eens zijn, maar deze app bestaat nou eenmaal. Heel kort door de bocht, ga je naar deze app als je opzoek bent naar een spannende affaire. Wanneer je jouw vriend of vriendin hier dus op betrapt, moet je misschien even een hard woordje gaan spreken thuis.

Breeze

Laat je helemaal verrassen met Breeze. Jij vindt de match en zij regelen de date. Klinkt goed toch? Het bedrijf staat voor simpel, safe en serieus daten. Vaak zien we bij een app zoals Tinder dat het toch bij online daten blijft. Leuk met elkaar kletsen via de chat, maar in het echt niet. Breeze brengt daar verandering in door de dates van online naar offline te halen. De date wordt geregeld en het enige wat jij moet doen, is je leuk aankleden en gaan met die banaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Breeze 🧡 (@breeze.social)

Grindr

Grindr, we kennen het allemaal. Dé app waar je waarschijnlijk wel op zit als je homoseksueel bent. Sinds 2009 bestaat Grindr al op de dag van vandaag gebruiken miljoenen mensen het dagelijks. Volgens ons toch wel de echte datingapp voor welke intenties dan ook als je bij de LHBTQIA+ community hoort.

Parship

Parship is de datingapp voor hoogopgeleide mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Wel lekker duidelijk. Je weet precies wat voor vlees je in de kuip hebt en waar de rest naar opzoek is. Namelijk: een lange en gelukkige serieuze relatie. Klinkt niet slecht toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Parship_NL (@parship_nl)

Reageer op artikel:
Voor ieder wat wils: deze datingapp past bij jou
Sluiten