Dit zijn de 9 topfavorieten om de nieuwe James Bond te worden

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. En voor James Bond-acteur Daniel Craig is de tijd van gaan nu toch echt gekomen. De keiharde ladykiller heeft alles behalve zin om nog een 007-film te schieten. Zo liet hij weten dat hij liever zijn polsen doorsnijdt dan dat hij aan nog een film meedoet. Yep, dat heeft ‘ie echt gezegd. De filmproducenten hopen nog van harte dat Mister Bond toch nog van gedachten verandert maar die kans is klein. Daarom hebben we voor jou alvast de 9 grootste kanshebbers geselecteerd die in de voetsporen kunnen treden van mannen als Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan en Daniel Craig. 

Idris Elba

Idris is tot nu toe de grootste kanshebber en dat heeft hij naast zijn charmes en stoere rollen in series ook te danken aan zijn huidskleur. Veel mensen zouden graag de eerste donkere Bond op het witte doek zien en dan met name Idris Elba. Hij heeft laten weten dat hij het een eer zou vinden om de geheim agent te mogen spelen maar dat hij niet neergezet wil worden als ‘de zwarte James Bond’. Kunnen wij begrijpen.

Bookies: 9/2

Damian Lewis

De roodharige belhamel die we kennen van o.a. Band of Brothers en natuurlijk Homeland ziet het ook wel zitten om de rol van de spion te vertolken. De beste man heeft immers al ervaring met het spelen van een spion, nu nog kijken of hij z de echte seks drive van James Bond meester kan maken.

Bookies: 7/4

James Norton

De Engelsman is in dit rijtje relatief onbekend maar is ook zeker een kanshebber. James is druk bezig met acteren op tv, in films en zelfs in het theater. Hij vertolkte ondermeer de rol van een misdaad oplossende pastoor, een Russische prins en een boevenschurk in een misdaad drama. Hij draagt in ieder geval dezelfde naam als 007 dus misschien brengt dat hem geluk.

Bookies: 18/1

Aidan Turner

De Ierse charmeur is bekend van de film Hobbit waar hij Kíli speelde en is in ware grote een publieksfavoriet voor de rol. Met zijn Ierse accent is hij wellicht wat losser dan de stijve Britse Daniel Graig.

Bookies: 6/1

Tom Hardy

Moeten we meer zeggen. Het zal ons verbazen als Hardy niet als een James Bond leeft in zijn vrije tijd. De keiharde bikkel ziet er goed uit in een pak, ik hard als beton, sterk als een olifant en ‘as cool as ice’. Zeker iemand die wij graag als de nieuwe Bond zien.

Bookies: 5/2

Jason Statham

De geharde kale duivel speelt eigenlijk alleen maar in film die te maken hebben met schieten, vechten en naaien dus wij zien niet in waarom de geharde toy-boy geen kans zou maken. Als Rosie Huntington-Whitely elke avond naast je in slaap valt dan zit het op vrouwengebied alvast snor.

Bookies: 50/1

Michael Fassbender

Michael is steeds vaker te zien in films en wordt als kanshebber gezien. Natuurlijk vindt hij het een eer maar is heel terughoudend. Wat jammer is, want een echte 007 heeft ballen van staal en krabbelt nergens voor terug.

Bookies: 14/1

Tom Hiddleston

Bekend als Loki in de Thor films. Typisch gevalletje Britse klasse. Een echte dandy. Is het dragen van een pak en het hebben van een Brits accent genoeg om je een James Bond te maken? Wij zijn er nog niet over uit.

Bookies: 20/1

Henry Cavill

Henry heeft een kaaklijn waar je brood mee kan snijden en was in 2005 al dichtbij een rol als 007 in Casino Royale maar was toch net te jong om de spion te spelen. Hij is bekend van zijn rol als Superman dus het verslaan van bad guys zit in zijn bloed.

Bookies: 6/1

Reageer op artikel:
Dit zijn de 9 topfavorieten om de nieuwe James Bond te worden
Sluiten