We kunnen gaan aftellen want de release date van Creed III is bekend

We zijn zelden zo hyped geweest. Want daar is ‘ie dan: de mega lauwe promotieposter en release date van Creed III. De vorige delen waren een gigantisch succes en Michael B. Jordan kruipt weer in de rol van Adonis Creed. Wat kunnen we verwachten van dit derde deel?

In de derde spin-off van de Rocky-films keert Michael B. Jordan terug in de boxing wereld. Dit keer met een andere topacteur. Jonathan Majors is te zien op een poster. In de hoek van de ring staat Jonathan tegenover Michael. Dit zal wel eens de nieuwe rivaliteit uit Creed III kunnen zijn.

Creed verleden

Op de poster staat de tekst: you can’t run from your past. In de vorige Creed blockbusters ging het vaker over het verleden. Zo werd Adison Creed getraind door de oude rivaal van zijn vader. Sylvester Stallone belichaamt Rocky Balboa in de Creed-reeks. Rocky was de rivaal van Adison zijn pa en besluit hem daarom training te geven. In Creed III zal Adison vast verder gaan met zijn bloedstollende bokscarrière. We weten hoeveel bloed, zweet en tranen Michael B. Jordan in deze films stopt, dus we kunnen niet wachten om dit volgende juweeltje te zien

Release date

Helaas kunnen we nog niet smullen van een trailer vol vechtscènes en trainingdrills, maar de release date is wel bekend. Noteer 3 maart 2023 maar alvast in je agenda, want dan gaat Michael B. Jordan het bloed van de witte doeken afslaan in Creed III.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

 

Reageer op artikel:
We kunnen gaan aftellen want de release date van Creed III is bekend
Sluiten