Eindbaas James Corden gaat midden in de nacht trainen met Mark Wahlberg

redactie 21 nov 2018 Entertainment

Dat James Corden alles overheeft voor zijn gasten is inmiddels duidelijk. Zo deed hij The Carpool Karaoke en vele andere toffe stunts met beroemdheden. Nu kreeg de talkshowhost het wel heel zwaar, want hij gaat acteur Mark Wahlberg joinen in de sportschool. 

In september schreven we al over het bizarre dagschema van Wahlberg. Hoe kan een mens dat volhouden? De 47-jarige acteur doet er alles aan om in shape te blijven. Mark is dan ook echt breed, en zijn schema is nog even het bewijs dat het best veel moeite kost. Maar hee, dan ben je wel een krachtpatser. James Corden stond ook versteld van het schema van de actieheld. Dus hij deed even een ochtendje mee en dat begon dus met om half 3 opstaan, want gewoonlijk staat Mark blijkbaar op dat tijdstip op. Ik weet niet wat jij doet vriend, maar wij van FHM zijn dan nog in Ferrari’s door dromenland aan het rijden.

“I’m praying he cancels” zegt James nog in het begin van het filmpje.  Helaas werden zijn gebeden niet verhoord.  Wel tof om zo eens een kijkje in de keuken te krijgen. Zou je dit kunnen? Mocht je kledingkast-ambities is hebben, hier is nog een keer zijn dagschema. Succes ermee. En vanavond vroeg de veren in!

Mark Wahlberg James Corden
Reageer op artikel:
Eindbaas James Corden gaat midden in de nacht trainen met Mark Wahlberg
Sluiten