Seizoen 5 van Prison Break verschijnt eerder op Netflix

redactie 21 nov 2018 Entertainment

Eerder vertelden we het toffe nieuws dat het zesde seizoen van Prison Break in de maak is, alleen nog niet op Netflix zou verschijnen. Het is namelijk alweer een aantal jaar terug dat de laatste aflevering van seizoen vier erop op het platform verscheen. Als die aflevering nog in je geheugen opgeslagen zit, weet je dat het een enorm klote einde was. Niemand had eigenlijk gedacht dat er nog een nieuw seizoen van Prison Break zou komen, toch kwam die er tot het genoegen van de Prison Break-fanboys wel. En nu komt het vijfde seizoen dan eindelijk op Netflix. Dat werd ook wel tijd. 

Eerder kregen we het verontrustende bericht dat Netflix de serie zou verwijderen. Ja, dat deed pijn. Gelukkig kon dat bericht al snel de prullenmand in, want de licentieproblemen waren snel verholpen. Dat nu seizoen vijf op Netfllix komt is een hele opluchting. In oktober reageerde Netflix al op een tweet met de vraag wanneer de serie te zien is, alleen gaven ze toen alleen aan dat het in december zou zijn.

Dat antwoord was voor veel fans een opluchting, alleen was het toch nog een beetje vaag. Ze hebben nu eindelijk een exacte datum gegeven. Prison Break verschijnt namelijk op 1 decemeber op Netflix en daar zijn wij heel blij mee. Dus makker, hou dat weekend effe vrij, want dan kan je heerlijk op de bank met een goudgele rakker en een bak chips de serie er in één keer doorrammen.

Ben je Prison Break een beetje vergeten? Geen probleem. Wij zijn je informatietoevoer in tijden dat je geheugen je in de steek laat. Het gaat over Michael Scofield die zijn broer uit de gevangenis wil helpen ontsnappen. Hij is bouwkundig ingenieur en had beschikking over alle blauwdrukken van de gevangenis. Hij liet deze volledig op zijn lichaam tatoeëren met extra informatie om zo te ontsnappen uit de gevangenis. Weet je het weer? Nee? Kijk dan maar gewoon effe de eerdere seizoenen terug. Om al een beetje in de stemming te komen, hebben we de trailer van seizoen vijf hieronder gedumpt.

 

Gewoonvoorhem

Reageer op artikel:
Seizoen 5 van Prison Break verschijnt eerder op Netflix
Sluiten