Geloof het of niet, maar in deze iconische huizen van Airbnb kun je verblijven

Heb je altijd al eens in een film willen leven? Geloof het of niet, maar via Airbnb kom je toch wel heel dichtbij. Denk aan Shrek’s Swamp en Barbie’s Malibu Dreamhouse. Open je Airbnb app en je ziet hoe het bedrijf het zomerseizoen van 2024 aftrapt. Namelijk, met allerlei iconische huizen die jij kan huren. Denk aan het bekende huis uit de film UP. Zo lang het huis niet wegvliegt, willen wij hier wel een nachtje slapen hoor. 

Airbnb is een van onze favoriete platformen om een huis, appartement of loft te boeken als we de hort op gaan. Het is lekker makkelijk, je kunt chatten met de eigenaar en je bent vaak goedkoper uit, dan als je een hotel boekt.

UP

Nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Zet Abiquiu in New Mexico dan maar snel op je lijstje. Het verblijf moet dan natuurlijk wel het iconische huis uit de film UP zijn. Weet je wel, die ene die aan zoveel ballonnen hangt dat het kan vliegen. Nee, we nemen jullie echt niet in de maling. We weten niet wie er op de marketingafdeling van Airbnb zitten, maar applausje voor jullie. De hamvraag is uiteraard: wie verhuurt dat huis dan? Niemand minder dan de ballonverkoper uit de film himself natuurlijk! Wat Carl Fredricksen ervoor vraagt dat weten we niet, je moet eerst met een goede motivatie komen waarom je in het vliegende huis wil verblijven namelijk.

 

AirbnbIconische verblijven

Als je denkt dat dit de enige stunt is die Airbnb heeft aangekondigd, dan heb je het fout. Overnachten in het Ferrari-museum in Maranello, Italië, kan namelijk vanaf 6 mei. Joy uit Inside Out verhuurt haar droomstudio in het hoofd van Riley en Als je naar New Castle gaat, dan kun je overnachten in de enige echte X-Mansion. Helaas zitten het Moeras van Shrek en Barbie’s Malibu Dreamhouse helemaal vol, maar wij dromen vrolijk verder. Benieuwd naar alle andere iconen? Bekijk ze hier.

Foto’s: Airbnb

Airbnb

Is dit niet helemaal jouw stijl, maar wil je wel graag verblijven in een Airbnb? Geen probleem, wij hebben hier de beste tips voor hoe je de mooiste Airbnb voor een weekendje weg kan boeken.

Reageer op artikel:
Geloof het of niet, maar in deze iconische huizen van Airbnb kun je verblijven
Sluiten