3 Black Friday deals die je niet kan laten liggen

redactie 21 nov 2018 Entertainment

Black Friday komt eraan. Maar dat wist je natuurlijk. Door de vele televisiespotjes, posters en folders wordt je bijna doodgegooid met het Amerikaanse kortingcircus. Gelukkig heeft Black Friday verder alleen maar voordelen. Zo zijn er dikke kortingen op de allerfijnste seksspeeltjes. Wij zijn de beroerdste niet en zetten de mooiste deals van Willie voor jou op een rijtje.

Bij Willie heb je niet alleen op vrijdag 23 november dikke kortingen op de bedspeeltjes, het is er de hele maand al feest. Zo kun je een extra dimensie geven aan jouw stomende seksleven.

1. Womanizer Pro Stimulator (Wit) voordeelpakket

Dit is een leuke om je vriendin mee blij te maken. De gloedjenieuwe Womanizer is een stuk stiller dan de voorgangers. Doe het zuigmondje om de clitoris om te genieten van een heerlijke luchtdrukstimulatie. Wanneer je op de Swarovski-steen-toets drukt begint het genot pas echt. Er zitten zo’n 12 verschillende stimulatie-standen op. Deze kostte eerder €189, nu is ie slechts €139,95. Er zit trouwens 100% orgasme garantie op. Fix ‘m hiero.

2. Wingman Condooms

Op alle Wingman Condooms zit nu 30% korting. Da’s mooi. Want condooms zijn nog altijd verdomde handig. Seks is natuurlijk vet leuk en zo, maar het is ook wel chill om het veilig te houden. Gelukkig staat jouw Wingman voor je klaar! Bestel ze hier.

3. Gratis tablethouder bij Fleshlight

Hoe mooi is dat? Bij aankoop van 40 euro en meer van Fleshlight artikelen krijg je een tablethouder cadeau. Zo kun je een fijne ‘natuurfilm’ aanzetten terwijl jij je helemaal uitleeft. Zo wordt het leven weer een stuk gemakkelijker. Je kan trouwens zelf uitkiezen welke Fleshlight je wilt hebben. Check hier het aanbod.

Gratis cockring

Je leest het helemaal goed. Deze mooie, blauwe cockring zorgt ervoor dat jouw orgasme nog een stukje intenser wordt. Doordat de bloedvaten versmallen door de ring, kun je bovendien langer genieten van een erectie. Bestel ‘m hier.

Tot en met 27 november kun je nog groot inslaan via willie.nl/black-friday. De tips in dit artikel zijn slechts een klein deel van het geheel. Er is nog zoveel moois om uit te proberen. Enjoy mate!

Reageer op artikel:
3 Black Friday deals die je niet kan laten liggen
Sluiten