Clarissa Bowers is de mooiste verpleegster ter wereld en gaat uit de kleren

Voor velen is het ziekenhuis niet de fijnste plek ter wereld. Maar, geloof ons. Wanneer je verpleegster er zo uitziet, dan zou je bijna met opzet je arm of been breken. En er zijn meer mensen die de schoonheid van verpleegster Clarissa Bowers wel aanbidden. Nu gaat ze speciaal voor Sports Illustrated uit de kleren. Daar hebben wij nou totaal geen problemen mee.

Clarissa Bowers

Het platform Man-Man zag deze Clarissa’s plaatjes voorbij komen en daar zijn wij maar al te blij mee. Wat een pareltje! Clarissa is niet alleen knap, maar ze is ook nog eens onwijs slim. Ja ze is verpleegster, dat zegt al genoeg over haar brains. Ze studeert momenteel nog voor neurowetenschapper in Nasville aan de uni.

https://www.instagram.com/p/B8e_tcbHvZq/

Militairen en kinderen

Voordat je serieus je arm of been gaat breken om geholpen te worden door deze schoonheid, moet je nog even verder lezen. De kans dat Clarissa straks ook echt een gips aan jouw been gaat leggen, is maar klein. De beauty komt uit een militaire familie en heeft besloten om voornamelijk verpleegster te worden die soldaten helpt die tijdens een missie gewond zijn geraakt. Dus, wij beginnen alvast aan de push-ups zodat we worden toegelaten aan de militaire opleiding. Dat Clarissa echt om mensen geeft, is wel duidelijk. Toch gaat ze niet alleen militairen helpen. Ze is ook ambassadeur voor Healing the Children, waar ze kinderen medische zorg geeft. Wat een topvrouw is ze ook, we love it. Sinds 2019 staat de dame aan het hoofd van een team dat nazorg verleent aan de kiddo’s die het nodig hebben.

Clarissa is dus niet alleen een van de mooiste verpleegsters die we hebben gezien, ze is ook nog eens hartstikke lief én slim. Beter dan dat kan het eigenlijk niet. We gaan je niet langer laten wachten, geniet vooral van haar Instagram-foto’s.

https://www.instagram.com/p/B9IPe11H9Sd/

https://www.instagram.com/p/B1mvKw9HVU0/

https://www.instagram.com/p/B0zKiSIHjUo/

https://www.instagram.com/p/BxgCrvQn9ja/

https://www.instagram.com/p/Bvr86TUnDMl/

https://www.instagram.com/p/BsRW3X1HtF6/

https://www.instagram.com/p/BeWaYcLFeFa/

https://www.instagram.com/p/Bd1F9ivlJiB/

https://www.instagram.com/p/BX1cpUTlBYU/

 

 

Reageer op artikel:
Clarissa Bowers is de mooiste verpleegster ter wereld en gaat uit de kleren
Sluiten