Johnny Depp start onderzoek naar dood Biggie Smalls in thriller City of Lies

Redactie 22 mei 2018 Entertainment

Sommigen onder ons zijn nog steeds niet over het verlies van The Notorious B.I.G of Biggie Smalls heen. Gisteren zou hij 46 jaar geworden zijn. Gelukkig komt daar de film City of Lies die op alle vragen antwoord moet geven. Met niemand minder dan Johnny Depp in de hoofdrol.

Dit moet dus de nieuwe blockbuster thriller van het jaar worden. De film heeft nagenoeg alles: interessant verhaal, uitstekende acteurs en een talentvolle regisseur (Brad Furman). Omdat onze held eigenlijk jarig was gisteren, is daar speciaal voor hem de trailer uitgebracht.

Verhaal

De meervoudige Oscarwinnaar speelt de rol van Russel Poole. Een detective uit Los Angeles die jaren probeerde om de zaak op te lossen. Twintig jaar na de drive-by met dodelijke gevolgen is er nog steeds geen dader aangewezen, maar dat betekent niet dat de zaak vergeten is. De door Forest Whitaker gespeelde reporter Jack Jackson wil zijn eigen reputatie en carrière redden door te ontdekken waarom de zaak langzaam in vergetelheid is geraakt. De film zal vanaf 7 september te zien zijn in de bioscoop. Noteer voor in de agenda!

Bron: Manners

Reageer op artikel:
Johnny Depp start onderzoek naar dood Biggie Smalls in thriller City of Lies
Sluiten