Producers IT werken aan remake horrorklassieker Child’s Play

Redactie 5 jul 2018 Entertainment

Gaan je haartjes op je armen al rechtop staan? Bij ons in ieder geval wel. Wij weten nog wel hoeveel nachtmerries Child’s Play ons heeft bezorgd. Genoeg kunnen we zeggen. Dan heb je ook nog eens IT, die film was ook hartstikke creapy. Voeg je de producers van IT samen met een film over Child’s Play, dan krijg je iets gouds.

Nadat er al bekend was dat er wellicht een serie komt over Chucky, komt er nu dus een remake van Child’s Play. Een verhaal waarin we voor het eerst kennis maakten met Chucky. In eerste instantie gewoon een speelgoedpop. Toen de geest van een sadistische seriemoordenaar de pop in kroop werd het verhaal even anders. Daarna volgden al snel een flink aantal doden.

Bloed vloeit

Na deze film volgden een flink aantal films over de moordlustige pop. Niet allemaal waren ze evengoed, maar genoten hebben we zeker. Het bloed vloeide stevig en dat is waar we van houden in een horrorfilm. Chucky en Child’s Play groeiden uiteindelijk uit tot een van de grootste horrorklassiekers. Iedereen kent de creepy pop wel. Er zullen inmiddels heel wat popfobieën ontstaan zijn door onze Chucky. Het mooie is dat de film een remake krijgt en wel door de makers van IT. David Katzenberg en Seth Grahame-Smith mogen het gaan doen. Regie gaat Lars Klevberg doen, hij heeft onder meer getekend voor de horrorfilm Polaroid. Verder is er nog niets bekend. Als we meer komen te weten, laten we het je zo snel mogelijk horen.

Reageer op artikel:
Producers IT werken aan remake horrorklassieker Child’s Play
Sluiten