Er komt misschien een serie over de creepy Chucky

Redactie 9 mei 2018 Entertainment

Wie kent hem niet? Motherf*cking scary Chucky met zijn vlijmscherpe mes. Het is inmiddels dertig jaar geleden dat de Child’s Play uitkwam. Al dertig jaar nachtmerries dus van poppen met messen. De producent was al een flinke tijd bezig met een idee van een serie, maar nu lijkt hij er toch echt te komen.

Child’s Play-bedenker Don Mancini was dus al een tijdje bezig met een serie rondom de killerpop. De serie was alleen nog niet verkocht aan een mediabedrijf, dus kon het tot dusverre helasch niet doorgaan. Zonde zonde, was toen onze gedachte. Nu zijn we weer een tijdje verder en heeft het ideetje van onze Don toch wat stappen gezet richting het debuut van de horrorklassieker.

Childs Play Chucky GIF by Challenger - Find & Share on GIPHY

Stemacteur

Zelf komt Don niet met de uitspraak, want die komt vanuit Brad Dourif, de stemacteur van Chucky sinds 1988. Dourif vertelt in een recent interview: “Ik heb er nog niet over gesproken met Don (Mancini), maar mijn dochter spreekt hem vrijwel dagelijks. Zij verzekert me dat er heel veel interesse is in de serie. Ik weet niet of we de plannen doorgaan, maar het is zeker mogelijk!” Hype incoming!

Horrormeesteres

Fiona Dourif, de dochter van Brad, is zeker geen onbekende in het Chucky-circuit. Zij maakte vijf jaar geleden haar debuut in Curse of Chucky als Nica. Vorig jaar was ze weer terug te zien in Cult of Chucky. Een lekkere bron dus. Fiona speelde in meerdere horrorrollen als in Dirk Gentley’s Holistic Detective Agency en Blood is Blood.

Childs Play Lol GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Er komt misschien een serie over de creepy Chucky
Sluiten