Onze vrienden van Bruut hebben nu hun eigen kledinglijn

Redactie 9 jul 2017 Entertainment

Nieuwe week en zeker een mooi nieuw artikel! Dit keer in een iets specialer jasje, namelijk een Bruut clothing special. Bruut komt met hun eigen nieuwe merch. Een freshe start voor iets heel groots. Om maar te beginnen droppen zij hun nieuwe t-shirt in 4 verschillende kleuren. Ben jij al part of the Bruutfam… Ja? Super dope… Nee? Niet getreurd, speciaal voor onze Bruutfam & FHM’ers nu gratis verzending bij aanschaf van een Bruut T-Shirt met coupon: bruutfam.

FHM-Bruut

Bruut Tee Black Pink
Met deze toffe kleuren combo van zwart en roze rock je hem zeker wel in de stad, dorp, kroeg, discotheek of misschien wel op 1 van je favoriete festivals. De kwaliteit is ook super relaxt door de materialen die gebruikt zijn. 100% katoen en dat merk je ook zeker! Een kleine longfit waardoor je voorkomt dat je shirt een naveltruitje word. Real men’s wear Bruut! Shop dit shirt HIER. Oh, en gratis verzenden met coupon: bruutfam.

FHM-Bruut

Bruut Tee White Black
Lekker zomers en chill te dragen boven je zwarte of witte exclusieve sneakers. Tijd om in actie te komen. Jouw nieuwe Bruut Tee ligt al voor je klaar. Alleen het ding is, jij moet kiezen! Welke tee kies jij? Shop HIER jouw Bruut Tee White Black. Oh, en gratis verzending met coupon: bruutfam.

FHM-Bruut

Bruut Tee Black White
Classic style, zwart en wit. Een combinatie die overal op te dragen is. Het voordeel van om hoofdpijn te voorkomen. En wie kent het nou niet, soms heb je van die momenten dat je opstaat en je weet het gewoon even niet meer. Nou, makkelijk zat. Je kiest dan dus voor je zwart / wit Bruut Tee! Shop dit shirt HIER. Oh, en gratis verzenden met coupon: bruutfam.

FHM-Bruut FHM-Bruut

Bruut Tee Grey White
Het vierde shirt, nog exclusiever omdat deze in de laatste Bruut drop zat. Matchen? Grijs kan op alles, dat is dan ook echt een super voordeel van deze kleur. Shop dit shirt HIER. Oh, en gratis verzenden met coupon: bruutfam.

FHM-Bruut

Bruut Tee 2-Pack (Black White / White Black) & Bruut Tee 2-Pack (Black Pink / Grey White)
Last but not least. De twee classics in een 2-pack. Kon je niet kiezen tussen de zwart-wit of wit-zwart? Ga dan voor deze 2-pack. Nu ook in zwart-roze en grijs-wit en dan ook nog een voor een goed prijsje ook. Shop deze shirts HIER. Oh, en gratis verzenden met coupon: bruutfam.

In samenwerking met Bruut

Reageer op artikel:
Onze vrienden van Bruut hebben nu hun eigen kledinglijn
Sluiten