Met deze brute offroad camper kun jij elk terrein aan

redactie 14 sep 2018 Machines

We hebben je al eerder tips gegeven over hoe je dat saaie leventje van je op de schop kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een keer naar de Baltische staten reizen in plaats van die droevige Franse camping. Is je dat niet avontuurlijk genoeg, dan kun je er ook voor kiezen deze monsterlijke camper aan te schaffen. Met dit bakbeest gaan er flink wat nieuwe deurtjes voor je open. Als je deze vierwieler op je oprit zijn er weinig plaatsen op aarde waar je niet heen zou kunnen crossen.

Aan steroïden verslaafde camper

Het bedrijf Hunter RMV is verantwoordelijk voor de bouw van deze enorme terreinwagens. In de basis zijn het offroadwagens die in het leger gediend hebben. Hier werden ze gebruikt om materieel en manschappen door woest terrein te transporteren. Hunter RMV is deze acht meter lange truck vervolgens gaan ombouwen tot mobilhome. De beestachtige wagen staat ruim een halve meter van de grond. Met dat in het achterhoofd en de enorme terreinbanden onder deze aan steroïden verslaafde camper hoef je geen enkel landschap uit de weg te gaan. Wil jij daarboven op die berg pitten? Dan rijd je er gewoon naartoe.

Negen ton wegende terreinwagen

Als je daarboven op de Himalaya aangekomen bent hoef je alleen nog effe een pannetje te pakken en je kunt aan het fornuis gaan koken. Nadat je dit aan de vierpersoons eettafel naar binnen hebt geschrokt is het tijd voor een ijskoud biertje. Effe snel het bad van je ruim negen ton wegende terreinwagen in duiken en je kunt gaan slapen. Na een lekker nachtje dutten in je queensize bed is het tijd om te weer verder te trekken in je grensverleggende vierwieler.

1300 kilometer tot de pomp

De nomade op wielen wordt aangedreven door een flinke 6.6-liter turbodiesel. Dit gigantische voertuig genereert daarmee 225pk. Ondanks dat het een diesel is, is zo’n enorme zes-in-lijn een dorstig type. Gelukkig past er zoveel brandstof in de tank dat je dik 1300 kilometer kunt karren voordat je weer aan de pomp staat.

Monsterlijke wagen, monsterlijk prijskaartje

We zien je alweer vol afgunst kijken in de richting van je parelwitte caravan die onder je afdak staat te verrotten, maar wacht even voordat je ‘m achter de trekhaak van de kringloopvrachtwagen koppelt. Deze monsterlijke camper heeft namelijk wel een minstens zo monsterlijk prijskaartje van bijna 170.000 euro. Dus, volgend jaar toch maar weer naar Frankrijk? We weten het, de realiteit is hard. Om je leed te verzachten kun je nog wel genieten van een paar puike foto’s van deze machtige machine.

Reageer op artikel:
Met deze brute offroad camper kun jij elk terrein aan
Sluiten