Dit nieuwe proteïnebier is ideaal voor in de gym

redactie 12 sep 2018 Entertainment

Als je een echte kast wil worden zal je uren in de gym moeten doorbrengen. Vervolgens moet je de immer ranzige eiwitshakes door je strot persen zodat die triceps van je er weer bovenop kunnen komen. Dat hoeft nu niet meer, je kunt nu namelijk ook gewoon een goudgele rakker naar binnen werken. Nu snappen we Joel Beukers ook wanneer hij ‘We gaan voor GOUD’ schreeuwt.

Eiwitrijk bier

Het bier wordt gemaakt door het Duitse JoyBräu. Vanaf begin dit jaar waren de proteïnebiertjes van het kersverse biermerk al in Duitsland te krijgen. Nu zijn ze ook hier te bemachtigen en kunnen alle Arnold Schwarzeneggers van ons land genieten van dit eiwitrijke bier. In elk flesje zit namelijk 21 gram aan eiwitten. Met de 135 calorieën per flessie is dit bier perfect voor bij een flinke workout. Ahh, lekker lekker lekker.

Een sixpack voor je sixpack

Je hoeft nu dus niet meer als een foie gras-gans zo’n gore eiwitshake naar binnen te nakken. Nee gewoon dit pilsje in je sporttas en je bent er klaar voor. Maar of je nou op een gezellige zaterdagavond met je vrienden meerdere kratten van dit spul naar binnen gaat zitten werken is maar de vraag. Een kratje van dit spul kost je namelijk dik 60 euro. Oh, en er zit geen alcohol in. Ja, dat is een tegenvaller. Beter koop je dus alleen een sixpack voor je sixpack en laat je de gezellige avonden over aan ander katermateriaal.

Reageer op artikel:
Dit nieuwe proteïnebier is ideaal voor in de gym
Sluiten