Met deze high-tech caravan ben je de koning van de camping

redactie 6 sep 2018 Machines

Iedereen die vroeger Top Gear keek is bekend met Jeremy Clarkson’s kijk op caravans. Ze zijn een gezwel in het verkeer. Het beste kun je ze dus als kamikazecaravans van een kraan laten kletteren. Of caravanraces, die zijn ook wel leuk. Maar alleen omdat ze daarbij kapotgaan. Toch is er nu, naast deze luxe caravan, een waarvan wij denken dat ‘ie wel dik is.

Sorry Clarkson, maar deze caravan van het bedrijf Romotow mag er wel zijn. Het is toch wel een beetje een Tesla onder de aanhangerhuizen. Strak design, opkomend merk en anders dan andere caravans. Met dit ding ben je namelijk de bom als je voor de twintigste keer die Franse camping op komt rijden. Het feest kan helemaal beginnen als je hem naast de saaie caravan van Jan en Rita, die je in de loop der jaren goed hebt leren kennen, parkeert.

Vrouwenmagneet

Met een druk op de knop draait een groot deel van de caravan naar buiten waardoor er uit het niets een dikke veranda ontstaat. Als Jan’s bek daar niet van open valt weten wij het ook niet meer. Die ouwe bromsnor zit met Rita en z’n saaie vierkante klotecaravan opgescheept terwijl jij naar weekendhapjes-waardige dames kunt vissen vanuit je high-tech caravan.

Of het echt een vrouwenmagneet gaat zijn moet nog blijken. Op dit moment wordt nog aan de villa op wielen gewerkt. Dit gebeurt in Nieuw-Zeeland. Dus voordat je dit ding in ons Zeeland hebt ben je wel een tijdje verder. Toch hopen we dat ding aanslaat, want we zien liever deze luxe caravans in de file staan tijdens zwarte zaterdag dan dat ding van Jan en Rita. Zelfs Jeremy Clarkson zou hiermee moeten kunnen leven.

Als je weten hoe deze kekke caravan precies in- en uitklapt moet je deze video even checken.

Reageer op artikel:
Met deze high-tech caravan ben je de koning van de camping
Sluiten