Braziliaanse durfal besluit met parachute uit zijn flat te springen

Redactie 28 jun 2017 Entertainment

Het  is al jaren bekend dat wereldwijd vrouwen langer leven dan mannen. Vrouwen leven in Nederland volgens de cijfers van de Volksgezondszorg zelfs 3,4 jaar langer dan mannen! Dat is een bijzonder groot verschil in levensverwachting tussen beide geslachten.

Wanneer je het filmpje bekijkt van deze idiote waaghals uit Brazilië wordt het weer pijnlijk duidelijk waar dat verschil vandaan komt en vrouwen langer kunnen genieten van hun aardse bestaan.

De knaap had via internet een parachute besteld en het leek de Braziliaan een strak plan deze te testen, je wilt immers weten of je geen kat in de zak hebt aangeschaft. Hij kwam op het briljante idee zijn valscherm uit te proberen door vanaf de hoogste etage van zijn flat te springen. We horen vrouw en koters op de achtergrond huilen terwijl zijn maten staan te juichen wanneer hij besluit te springen. We moeten hem wel nageven dat het een creatieve manier is om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Gelukkig blijkt zijn gewaagde  aankoop geen miskoop en werkt de parachute naar behoren. Volgens onze bronnen maakt de man het goed en wil hij graag vaker springen.

Reageer op artikel:
Braziliaanse durfal besluit met parachute uit zijn flat te springen
Sluiten