Marijn Kuipers gaat los in lingerie op vrolijke Bra Party

Tijd voor een feestje is het altijd. Al helemaal wanneer het feestje een Bra Party is met de prachtige Friezin Marijn Kuipers.

Onze Marijn heeft een paar hobby’s: TikTokken en sporten. Dat ze de nodige uurtjes in de gym doorbrengt tot het eelt op haar poezelige handjes staat, is te zien. Niet aan haar handen hoor, maar aan haar prachtige getonede lichaam. Martijntje herinnerde ons nog even aan haar belachelijk goede lichaam met een filmpje dat ze gister op haar Instagram plaatste. Ze vierde een Bra Party. Staken ze nu ook al bij PostNL? Want wij hebben geen uitnodiging ontvangen. Maar goed, As it net kin sa’t it moat, dan moat it mar sa’t it kin en genieten wij maar van de aftermovie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)


Social Media Queen 2022

Marijn is een bekende van FHM. We kennen haar zelfs zo goed dat we een bijnaam voor haar hebben. In plaats van Marijn of Marijntje noemen wij haar onze Social Media Queen. Ja, dit jaar sleepte ze de prijs binnen. En terecht. Binnen een jaar tijd heeft de blondine er op haar Insta 100K volgers bijgekregen. Niet alleen op Insta is ze actief, maar ook op YouTube en Tiktok gaat de RUMAG-presentatrice fucking lekker. Onze Queen is dus niet meer weg te denken uit het social medialandschap. Ze is de titel Social Media Queen 2022 daarmee meer dan waard.

Podcast met Marijn Kuipers

Jullie vragen je misschien af hoe deze chick haar carrière is begonnen? Nou, dat vroegen wij ons ook af. Daarom hebben we een hele podcast aflevering besteedt aan onze lieve Marijn. We hebben met haar gekletst over haar succes, haar talenten en hoe ze dit allemaal voor elkaar krijgt. Wij vinden haar in ieder geval een natuurtalent, want de knappe Friezin is nog maar 22 lentes jong. Benieuwd? Check de podcast dan effekes. De aftermovie van de FHM shoot met de schoonheid staat in ieder geval hieronder.

Reageer op artikel:
Marijn Kuipers gaat los in lingerie op vrolijke Bra Party
Sluiten