De bloedmooie Marijn Kuipers is FHM’s Social Media Queen van 2022

Naast dat de FHM500 bekend staat om het feit dat wij de 500 mooiste vrouwen van Nederland op een voetstuk zetten, weten de trouwe fans ook dat we elk jaar verschillende awards uitbrengen. Naast de Mooiste Vrouw en de Mooiste Sportvrouw kronen we ook ieder jaar iemand tot Social Media Queen. Niemand minder dan de onwijs knappe Marijn Kuipers gaat er vandoor met het kroontje. De prachtige fotoshoot met deze influencer kan je terugvinden in de FHM500. 

Marijn Kuipers Social Media Queen 2022

Dit jaar wist Marijn er met de kroon vandoor te gaan, waardoor ze nu in een imposante rijtje met andere Social Queens mag scharen. Denk aan de winnares Nina Warink van vorig jaar, de winnares van 2020 Yasmin Karssing en niet te vergeten Sophie Milzink. Ze schiet daarmee van plek 23 naar plek 10. Dit is natuurlijk geheel terecht, want deze getalenteerde duizendpoot is overal te vinden op social media. Haar TikTok-kanaal zit vol met grappige filmpjes en haar Instagram page laat een soort van dagboek van haar leven zien met de meest mooie kiekjes. Een onweerstaanbare chick met humor. Dat klinkt toch als de droomvrouw van iedere man?

De meest kleurrijke shoot ooit

Ze is te vinden in alle hoeken van de sociale media kanalen. Naast TikTok en Instagram kan je deze blondine ook kennen van RUMAG. Hier rockt ze op de verschillende kanalen samen met René en Fawry. Het was dan ook hoog tijd om haar te bekronen van Social Media Queen. We hebben haar dan ook weten te strikken voor de meest kleurrijke fotoshoot die je ooit voorbij gaat zien komen bij ons. We hebben haar meegenomen naar de supermarkt waar ze in de meest sexy pakjes voor de schappen ging poseren. ‘’De shoot was het fantastisch. Het concept paste perfect bij mij. Het was niet alleen gericht op sexy, maar ook gekkigheid, speelsheid en kleur kwamen terug’’, vertelde ze ons met een lach op haar gezicht.

Social Media Queen
Foto: Lisa van Dam Foto: Lisa van Dam

Haal de FHM500 in huis!

Na onder andere Sophie, Yasmin en Nina mag onze nieuwe favoriet op de social media kanalen Marijn de kroon nu een jaar lang dragen als Social Media Queen. Dat betekent dat we nog een heel jaar kunnen genieten van Marijn haar shoot. En geef maar toe, je wil de volledige shoot met Marijn zeker checken. Ga dan nu van je luie reet af, ren naar de laptop en bestel een TABAC-product en geniet van het blad dat je erbij krijgt!. Bestel ‘m hier online.

Reageer op artikel:
De bloedmooie Marijn Kuipers is FHM’s Social Media Queen van 2022
Sluiten