Tim Hofman is terug met Boos en pakt Deliveroo aan

Redactie 2 feb 2018 Entertainment

Het tweede seizoen van Boos is gearriveerd! Nadat Tim zijn kaak aan stukken werd geslagen door de nog bozere Nijmeegse vastgoedchef Ton Hendriks, is hij terug om het vuur aan de schenen te leggen van falende bedrijven. Het spits van het nieuwe seizoen wordt afgebeten door laaiende werknemers van Deliveroo.  

Deliveroo verplicht namelijk al hun werknemers om ZZP’er te worden, met alle nadelige gevolgen vandien voor de zwoegende groengrijze elektrische pizzafietsers. Geen verzekering (terwijl ze hun leven wagen in de verkeersjungle van de grote steden), administratieve rompslomp en voor de belastingdienst moeten de studenten opeens drie opdrachtgevers fixen, terwijl ze gewoon een paar keer per week bapi pangang, fu yong hai en kroepoek willen bezorgen. Die arme werknemers worden gewoon genaaid dus met z’n allen.

En Deliveroo? Die hoeft alle verzekeringen niet meer te betalen, waardoor ze er per werknemer duizenden euro’s op vooruit gaan. Dat vraagt om nadere uitleg, verdomme. Dus gingen Tim en de boze werknemers langs bij het Deliveroo-kantoor, dat een alleraardigst filmpje opleverde. Toch wel een van de beste (zo niet de beste) YouTube-programma’s van Nederland dit.

Reageer op artikel:
Tim Hofman is terug met Boos en pakt Deliveroo aan
Sluiten