Het is weer genieten met Tim Hofman in een nieuwe Boos aflevering

redactie 11 nov 2016 Entertainment

Zo’n beetje het beste YouTube-programma (programma ja, dus geen vlogjes van gasten die naar de supermarkt) is Boos van Tim Hofman. Als je er nog nooit van hebt gehoord heb je redelijk onder een steen zonder WiFi geleefd, maar dat maakt niet uit, we leggen het graag nog even in het kort aan je uit. In Boos springt Tim in de bres voor mensen die boos zijn.

Dat kan van alles zijn. Als jij boos bent dat je Playstation kapot is gegaan, op de NS, of als je boos bent omdat je al een jaar lang geen fooi hebt ontvangen. Ha, da’s toevallig, want dat is precies waarom Laura en Simone boos zijn. Op pizzatokoketen Happy Italy. Dat is een tent waar ze shirtjes dragen met het hoofd van Berlusconi erop.

Je gram halen na aangedaan onrecht

Laura en Simone werken daar al een jaar in de bediening en hebben nog geen eurocent fooi gekregen. Ook raar. Dus gaat Tim met cameraploeg en Laura en Simone verhaal halen. Inclusief heerlijk ongemakkelijke momenten, droogkomische infographics en boze directeuren die teksten als ‘dan ga ik je helemaal de tering in slaan’ bezigen. Spannende internetteevee dus. Kijk en geniet.

Reageer op artikel:
Het is weer genieten met Tim Hofman in een nieuwe Boos aflevering
Sluiten