Volgend jaar opent in Schotland een bierhotel met een biertap in elke kamer

Redactie 28 feb 2018 Entertainment

Tapkranen die maar blijven stromen, onder de tap hangen en je bier zo naar binnen laten glijden, het klinkt als de hemel. Over een tijdje wordt deze gedachte werkelijkheid. Met dit nieuwe superdeluxe bierhotel gaat jouw vriendenweekend helemaal fantastisch worden. Je hoeft zelfs de kamer niet meer uit. 

Een echt bierhotel, wat een geniaal plan. Waarom zijn mensen daar niet eerder mee gekomen? Je kunt er zeker heel veel mee verdienen. Reken uit hoeveel bier er in één kamer is gezopen en zet het op de rekening. Gegarandeerd dat mensen meer gaan drinken als ze zelf het bier mogen tappen. Want dat is toch het mooiste wat er is? Tonen aan je vrienden dat je het perfecte biertje hebt getapt met de twee-vinger-lengte om .

Happy Hour Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

Tap naast je bed

De mannen van Bierbrouwerij BrewDog gaan de uitdaging aan om het hotel te realiseren. Eerder al maakten zij het zwaarste biertje ter wereld. Met maar liefst een alcoholpercentage van 55 procent wonnen zij deze gruwelijke wedstrijd. Het hotel van de heren opent sneller dan je denkt. In 2019 willen zijn goudgele rakkers laten stromen in elke kamer van het bierhotel. Een minpuntje wel is dat je niet in Nederland kunt losgaan. Helaas is de grootste mancave in Schotland gevestigd.

Laat Schotland nou net een fantastisch land zijn voor een vriendenweekendje, dus geen man over boord. Trommel je vrienden alvast op, kies een datum uit en boek de tickets. Dit gaat fantastisch worden.

Foto: BrewDog

Reageer op artikel:
Volgend jaar opent in Schotland een bierhotel met een biertap in elke kamer
Sluiten