Beerjet tapt voor jou het perfecte biertje

Redactie 22 jan 2018 Entertainment

Het is dan net weekend geweest, maar dat wil niet zeggen dat er geen bier gedronken kan worden. De Beerjet Beer Dispenser is ideaal om de perfecte goudkleurige rakker te creëren. Helemaal ideaal op tijdens een immens huisfeest, een grootse barbecue of een willekeurige vrijdagavond.

De Beerjet kan in een vier- of zesbierversie geleverd worden. Heb je moeite om een perfecte tweevingerbiertje te tappen, daar weet deze hemelse machine raadt mee. Door middel van een automatisch buigsysteem, krijg jij precies het biertje wat je in gedachten had. Je kunt zelfs de hoeveelheid schuim aanpassen. Dus of je nu zin hebt in een normaal biertje of een heerlijke frisse Englisch Pint, de Beerjet Beer Dispenser maakt het mogelijk voor je.

Beerjet beerdispenser
Foto: Beerjet

Op het touchscreen kun je de usual instellingen wijzigen, de grootte van de beker, snelheid van het tappen en dus de schuimkraag. Binnen een half uur heeft dit mooie apparaat duizend liter pils getapt. Hou dat maar eens bij! De prijs is nog onbekend. Voor de geïnteresseerden onder ons, stuur ze gerust een mailtje en je krijgt wellicht antwoord. Als je er dan een hebt thuis staan, nodig ons dan even uit. Wij zouden deze prachtmachine graag willen testen.

Reageer op artikel:
Beerjet tapt voor jou het perfecte biertje
Sluiten