Gaat Bethesda ons verwennen met nieuwe beelden The Elder Scrolls 6 op E3?

redactie 20 mrt 2019 Entertainment

Na het afzeggen van EA en Sony voor de aankomende E3 ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de gamebeurs. Gelukkig kunnen we ons nu wel verheugen op nieuwe aankondigen van Bethesda. De developers hebben officieel bevestigd aanwezig te zullen zijn deze zomer. Gaan we dan eindelijk meer zien van The Elder Scrolls 6?

De persconferentie van het bedrijf zal plaatsvinden op 9 juni en zal te volgen zijn via livestreams van Twitch, YouTube, Twitter en Facebook Live. De focus zal dan hoe dan ook liggen op de nieuwe game Doom Eternal. We krijgen tot in de kleinste details te zien hoe deze game eruit gaat zien. Ook Wolfenstein: Youngblood en Starfield kunnen vermoedelijk aandacht gaan krijgen.

The Elder Scrolls 6?

Naast Doom is de hoop natuurlijk voornamelijk gevestigd op The Elder Scrolls 6, de game is namelijk al een tijdje aangekondigd. Het is inmiddels alweer 8 jaar geleden dat we verwend werden met een van de beste games ooit gemaakt: Skyrim. Hoog tijd om eindelijk te zien hoe deze serie er op de next gen consoles uit gaat zien!

Reageer op artikel:
Gaat Bethesda ons verwennen met nieuwe beelden The Elder Scrolls 6 op E3?
Sluiten