Alessandra Ambrosio shined bright like a diamond in nieuwe swimwear line

Redactie 20 mrt 2019 Girls

Als we daar een van de meest roemruchte engeltjes van Victoria’s Secret niet hebben. In een nieuwe swimwear lijn van GAL Floripa laat Alessandra Ambrosio even zien waarom zij tot het selecte gezelschap supermodellen behoort.

Inmiddels gaat de 37-jarige lingeriekoningin al twee decennia mee in de modellenwereld en dat weerhoudt haar er niet van om haar ster te laten schijnen als nooit tevoren. Naast het welbekende lingeriemerk was ze het gezicht voor zo’n beetje alle grote merken als Guess, Calvin Klein en ga zo maar door.

Dit keer wist badkledingmerk GAL Floripa haar dus te strijken. Was niet zo moeilijk, want Alessandra is een van de co-creators van het merk. Na een WeTransfertje met de beelden te hebben gekregen, zullen ze elkaar ongetwijfeld een paar high-fives hebben uitgedeeld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Venus is all about pleasures, love and beauty ♀Get that feeling #VenusOnepiece #galacticGAL . Vênus é o planeta do amor, dos prazeres e da beleza ♀Sinta essa energia #Cosmicgirl #GalFloripa www.galfloripa.com | www.galfloripa.com.br

Een bericht gedeeld door GAL Floripa (@galfloripa) op

Dit is toch fenomenaal. Vrouwenkunst in z’n puurste vorm. Goed gebruik gemaakt van golden hour ook zeg. Hier kunnen wij altijd bijzonder van genieten. Check het beste van de Braziliaanse beauty in de gallery hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vênus Goddess ♀#GALacticSun ☽❍☾ #VenusOnepiece #Pearlcolor available now at www.galfloripa.com | www.galfloripa.com.br

Een bericht gedeeld door GAL Floripa (@galfloripa) op

Foto’s: Stewart Shining voor GAL Floripa
Make-up: Carolina Gonzalez
Haar: Dominick Pucciarello

Reageer op artikel:
Alessandra Ambrosio shined bright like a diamond in nieuwe swimwear line
Sluiten