The Elder Scrolls VI is op de E3 aangekondigd

Dat Bethesda deze game zou onthullen op de E3, hadden niet veel fans verwacht. De fanfavourite game in de mythische wereld komt helaas over hele een tijd uit, maar dat ‘ie er komt is fantastisch. We kennen natuurlijk allemaal de vorige game: The Elder Scrolls: Skyrim.

Als er dan een game komt die Skyrim gaat overmeesteren, wordt het gekkenhuis. Zoals we al zeiden moeten we nog een flinke tijd wachten. Bethesda wil The Elders Scrolls VI laten verschijnen op de nieuwe generatie consoles. Daar is ook nog niets van bekend. Tel er maar zeker een jaar of één-twee bij op. Dat maakt het nieuws niet minder. We kunnen nu alleen nog teren op de onderstaande teaser.

Mobiele game

Gelukkig stop het goede nieuws vanuit de E3 niet. Bethesda heeft ook bekend gemaakt dat er een Elder Scrolls game komt voor de smartphone. Ideaal als je even in de trein zit. The Elder Scrolls: Blades komt in de herfst uit. Het wordt een free-to-play game en daar worden wij heel blij van. Gratis een nieuwe wereld van de franshise bezoeken, we blijven Nederlanders. Het spel verschijnt voor IOS en Android. Je kunt je nu alvast registreren voor de early access.

Check ook even onze E3 pagina waar je alle info over de beurs der beurzen kunt vinden.

Reageer op artikel:
The Elder Scrolls VI is op de E3 aangekondigd
Sluiten