Er is een bedrijf dat hendels maakt zodat je onder de douche kunt seksen

redactie 20 mrt 2019 Entertainment

Wie houdt er nou niet van een gezellig potje rampetampen. In bed, in ‘t park, in de trein, seks overal. Maar wat is er nou mooier dan de dans des liefdes onder de warme waterstralen van de douchekop?

Het klinkt prachtig, maar in werkelijkheid is het altijd één grote glijpartij en dan niet in positieve zin. De juiste positie vinden lijkt moeilijker dan het binnendringen van Area 51. Een groot drama. Maar het einde van deze gênante, ongemakkelijke paringsrituelen is nabij met deze ideale hendels die je kan bevestigen op de douchemuur.

Deze Dual Locking Suction Handles geven veilig vrijen een hele nieuwe betekenis: simpelweg niet op je plaat gaan tijdens de coïtus. Met behulp van de zuignappen die je kan bevestigen aan de douchemuur ben je binnen enkele seconden voorzien van hendels die je douchebeurt een stuk aangenamer gaan maken. Hoe chill is dat.

Prank Falls GIF - Find & Share on GIPHY

Ongelukjes onder de douche

Lang niet iedereen weet van deze kekke hendeltjes. Dat blijkt maar weer. In ons rubriekje ‘Stoute jongens en meisjes’ schreven we over iemand die zelfs zijn been brak in het regenbad. Dus haal deze rakkers maar snel in huis, voordat je hetzelfde overkomt.

 

 

Reageer op artikel:
Er is een bedrijf dat hendels maakt zodat je onder de douche kunt seksen
Sluiten