Barbie vraagt een gigantisch bedrag voor abonnement op haar OnlyFans-account

Als wij Oh Oh Cherso zeggen, dan zeggen jullie Barbie. De blondine is door dit programma flink in de schijnwerpers komen te staan en zij doet de laatste tijd aardig haar best om daarin te blijven staan. Van mental issues tot het aanmaken van een OnlyFans-account. Barbie aka Samantha de Jong is van plan om met dat laatst genoemde haar zakken te vullen, want ze vraagt een gigantisch bedrag voor een maandelijks abonnementje.

Barbie had ooit een prima carrière en verdiende haar ekkies met realityseries. Maar dat is inmiddels verleden tijd. Naar eigen zeggen, moest ze onlangs zelfs door de politie worden bevrijd uit een huis van plezier waar ze tegen haar wil in werkzaam was. Toch kiest ze er nu alsnog voor om haar geld te verdienen met pikante online content.

Prijzig abonnement

Om toegang te krijgen tot de content van de Haagse blondine moeten fans een abonnement afsluiten. Wat ze daarvoor durft te vragen? Slechts €1.500 per maand. Nou, dan mag je toch wel aardig wat vuurwerk verwachten. Oja, haar vriend Robbie, nu onder de naam Ken, krijg je er dan gratis bij. Naast haar peperdure abonnement kun je ook losse foto’s of filmpjes aanschaffen. Daarvoor moet je zo’n 50 tot 200 euro voor neerleggen.

I’m a Barbie girl

Welk nummertje zal er op de achtergrond draaien tijdens een video van Barbie en Ken. Het eerste dat wij in onze gedachten horen, is natuurlijk i’m a blond bimbo girl in a fantasy world. Kiss me here, touch me there, hanky panky.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha (@samantha_de_jong29)

Reageer op artikel:
Barbie vraagt een gigantisch bedrag voor abonnement op haar OnlyFans-account
Sluiten