Alle Fast & Furious films zijn binnenkort te zien op Netflix

Redactie 26 jun 2018 Entertainment

Netflix heeft besloten dat miljoenen mensen een filmmarathon gaan houden. Alle Fast & Furious films komen namelijk op Netflix te staan waardoor het nog nooit zo makkelijk was om zo een marathon te houden. Je zult er wel een tijdje voor moeten uittrekken want de rubber brandende serie bestaat momenteel uit 8 delen. Dus maak je klaar voor piepende banden, bloedstollende actie en heel veel snelle auto’s.

1 Juli zal de hele reeks op Netflix verschijnen dat betekent dat we vanaf komende zondag het enorme autospektakel al kunnen aanschouwen.

De reeks Fast and Furious films

De franchise bestaat uit 8 delen die samen voor heel wat kijkplezier zorgen. Zoals de meesten wel zullen weten kan je die gewoon los kijken, toch als je enige vorm van chronologie wilt hebben kan je de films het beste via de volgende volgorde aanschouwen:

1. The Fast and the Furious
2. Fast 2 Furious
3. Fast & Furious
4. Fast Five
5. The Fast and the Furious: Tokyo Drift
6. Fast & Furious 6
7. Furious 7
8. The Fate of the Furious

Dat komt omdat het Tokyo Drift deel eigenlijk uit kwam als het derde deel. Het probleem is dat in de verhaallijn de film plaats neemt tussen het vijfde en zesde deel in. Dus voor het verhaal is dat misschien een betere manier.

Nieuwe film

Altijd leuk om al die toffe films terug te kijken, goede move Netflix. Toch hebben de meeste mensen deze films al tientallen keren gezien. Niet getreurd, zoals we inmiddels weten komt in 2019 een nieuw deel uit die zal gaan bij de naam Hobbs & Shaw naar de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham.

Hier is nog een kleine video om een beetje in de mood te komen voor de Fast & Furious films (als je dat nodig hebt).

Foto: Fast & Furious

Reageer op artikel:
Alle Fast & Furious films zijn binnenkort te zien op Netflix
Sluiten