Ongekend veel actie in nieuwe trailer Fate of the Furious

Redactie 10 mrt 2017 Entertainment

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de laatste trailer van Fate of the Furious is hier! Damn. De drie minuut durende trailer staat bol van actie en dat kan ook niet anders wanneer Dominic Toretto zich tegen zijn eigen familie keert. Een nieuwe vijand laat haar gezicht zien en heeft Dom in haar greep. Begrijpelijk, als haar naam Charlize Theron is. Maar dat is het niet het enige, zij beschikt over de technologie om alle (elektrische) auto’s van afstand te besturen en dat doet ze dan ok zonder aarzeling.

Auto’s knallen in het rond, vallen uit de lucht en vliegen massaal uit de bocht. Compleet over de top natuurlijk, met The Rock die een raket uit een onderzeeër met één hand een nieuwe richting geeft als voorlopig hoogtepunt.

Weinig films kunnen tippen aan de non-stop actie waar de Fast & Furious reeks om bekend staat. Elke film gaan ze weer een stap verder met onmogelijke stunts en Fate of the Furious wordt het nieuwe kroonstuk.

Overigens de eerste F&F waarin Paul Walker niet te zien is. Rip. Jason Statham is ook weer van de partij als welkome aanvulling op het spektakel. 14 April in de bioscoop!

Reageer op artikel:
Ongekend veel actie in nieuwe trailer Fate of the Furious
Sluiten