Wannahaves: de Ace Pro-actioncam met 8K-briljantie & slow-mo-magie in zakformaat

We zijn weer terug met de Wannahaves! Met dit keer de nieuwste rage op het gebied van actioncams: Insta360 heeft de krachten gebundeld met Leica om de ongelooflijke Ace Pro Action Camera te lanceren. Het is niet zomaar een cameraatje, het is een aardige powerhouse voor het maken van video’s. Wij duiken in de details van deze gadget.

Deze camera heeft een verbluffende functie, namelijk” 8k-opname. Bij Ace Pro draait alles om helderheid en detail, waardoor elke opname een absolute knaller wordt.  En als dat nog niet genoeg is om je avontuurlijke hart sneller te laten kloppen, zet je dan schrap voor superslow motion met 240 fps. Stel je voor dat je elk episch moment tot on de kleinste details vastlegt, leip toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Insta360 (@insta360)

Specsss

Het Pro-model beschikt, dankzij de collab met Leica, over een grote 2/1.3’-sensor, een geavanceerde 5nm AI-chip en een Leica SUMMARIT-lens. Dit alles verpakt in een behuizing van slechts 2,8 inch x 2,05 inch x 1,37 inch. Ze hebben letterlijk alle technische snufjes in een wonder op zakformaat gepropt.

Aftermovie met de boys

Voor de techneuten onder ons: bereid je voor op kristalheldere 8K-opnamen met maximaal 24 fps. Maar dat is niet alles. Deze camera is ontworpen voor liefhebbers van actiesporten en biedt high-definition slow motion bij 240 fps, perfect voor atleten die op zoek zijn naar momenten vol adrenaline of natuurlijk een dikke after movie van je skivakantie met je maten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shaun White (@shaunwhite)

Er is meer! Het Pro-model wordt geleverd met supersnel PD-opladen. Je kunt in ongeveer 22 minuten een batterijcapaciteit van 80% bereiken.

Als je op zoek bent naar iets budgetvriendelijker dan is de Insta360 Ace er voor je. Het deelt veel functies met het Pro-model, maar laat het PD-snelladen en de Leica-lens over. Toch is hij niet traag met een kleinere 1/ 2” 48 MP-sensor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Insta360 (@insta360)

Prijskaartje

Insta360 en Leica hebben zichzelf serieus overtroffen met deze Ace-camera’s. Dus, voor de vloggers onder ons is de camera een aanrader, beide camera’s zijn voorzien van een 2,4-inch uitklapbaar touchscreen. Het maakt niet uit of je camera op je fiets is vastgemaakt of op je helm is geplaatst, je kunt precies zien wat je vastlegt. Het is een aardige gamechanger voor creatieve mogelijkheden. De Ace Pro kost 479,99 euro en de Ace kost 409,99 euro.

Reageer op artikel:
Wannahaves: de Ace Pro-actioncam met 8K-briljantie & slow-mo-magie in zakformaat
Sluiten