3 waanzinnige reizen die je op je bucketlist moet zetten

Redactie 15 okt 2017 Entertainment

Er is tegenwoordig zoveel keuze om naartoe te reizen, dat je soms wel een beetje advies kunt gebruiken. In totaal kun je op planeet aarde 195 landen bezoeken. Sommigen zijn geschikt voor een weekendje, anderen moet je minimaal drie weken naartoe om het land een beetje te kunnen ontdekken. Maar waar moet je heen? Wij delen drie grote reissuggesties.

Rondreis Amerika
Niet voor niets staat dit van oudsher al bij veel mensen op nummer 1. Of het nou de oostkust of de westkust is, het land is schitterend en heeft zoveel te bieden. Van duizelingwekkende metropolen als New York tot ruig natuurschoon in de Grand Canyon. Ooit moet je een keer naar the US of A.


Transsiberië Express
Geschikt voor de avontuurlijkere mensen, want een treinreis dwars door het woeste landschap van Rusland. Je begint in Moskou, waarna je dwars door Rusland en via Mongolië naar Bejing koerst. Dit moet magisch zijn.

Zuid-Afrika
Kaapstad is wat ons betreft een van de mooiste steden ter wereld. De ligging, de vibe, het weer. Er gaan weinig steden boven deze Zuid-Afrikaanse parel. Een goed startpunt voor een rondreis door Zuid-Afrika, want hier kan je de Garden Route rijden. Neem van ons aan: dit is een van de mooiste roadtrips die je kan maken in de wereld.

Reageer op artikel:
3 waanzinnige reizen die je op je bucketlist moet zetten
Sluiten