Brandend rubber en ronkende motoren bij 100% Auto Live

Redactie 12 okt 2018 Machines

Het is inmiddels een goede traditie dat het tweede weekend in oktober in Ahoy in het teken staat van brandend rubber en ronkende motoren tijdens 100% Auto Live. Hier moet je bij zijn makker!

De meest bijzondere bolides komen dit weekend samen op het grootste auto-event van de Benelux. Vanuit heinde en verre komen de autogekken naar Rotterdam om hun bijzondere bolide te showen. In totaal zijn er liefst 200 gepersonaliseerde auto’s te vinden. Van gekke Lambo’s tot uitgebouwde Honda’s en van dikke Skylines tot Porsches.

100% Auto Live

Driftshows op 100% Auto Live

Een van de hoogtepunten dit weekend is de Action Arena, waar drie keer per dag een vette driftshow wordt gegeven. Verwacht brandend rubber en rokende bandjes. Verder kun je in de Audio Village de laatste ontwikkelingen vinden op het gebeid van in-car entertainment. 

Het is dit jaar de 15e editie, dus dat betekent een jubileum! Daarom wordt er naast taart voor de medewerkers extra aandacht gegeven aan het stukje entertainment op 100% Auto Live. Zo kun je zelf indoor driften, een kijkje nemen in de racewereld van de Robert Doornbos Grand Prix, of genieten van lijpe BMX-stunts.

100% Auto Live

Kruip zelf achter het stuur

Een van de tofste activiteiten die je kunt doen is de Racing Games Area, waar je zelf achter het stuur kunt kruipen om je skills te testen. Zo komt onder andere de Ziggo eBattle F1 truck naar Ahoy, samen met een paar andere simulatoren. Anders kun je altijd nog inspiratie opdoen in het Autocar Theater, waar vele interessante mensen uit de auto- en autosportwereld hun verhaal komen doen.

Lijkt ons duidelijk dat er genoeg te doen en te zien is. Wij zijn al meerdere keren geweest en het is altijd weer een spektakel, alleen al voor de beursbabes is het de moeite waard. Wil jij een leuk weekend? Scoor dan nu snel tickets op 100autolive.nl en ga zaterdag en/of zondag langs in Ahoy bij 100% Auto Live.

 

Reageer op artikel:
Brandend rubber en ronkende motoren bij 100% Auto Live
Sluiten