Dit is de top 10 Mooiste Vrouwen van Nederland van de FHM500

Elke vrouw in de FHM500 is bloedmooi en iedereen kan dat zijn op haar eigen manier. Jullie hebben als lezers een grote invloed op de volgorde van de lijst. Daarnaast kijkt ook de redactie naar de ranking zodat talent, innerlijk en prestaties ook meegenomen worden. Al met al komt daar dan uiteindelijk een prachtige top 10 uitrollen. Met trots presenteren we jullie dan ook de top 10 Mooiste Vrouwen van Nederland van 2022.

Op het moment dat je dit leest is jouw lievelingsmagazine alweer te bestellen bij Wehkamp.nl. Bij aanschaf van een product van TABAC Fragrances krijg je jouw blad gratis opgestuurd, win-win!

#10: Marijn Kuipers

In de voetballerij droomt elke speler er van om ooit met het illustere nummer 10 op de rug te kunnen spelen. Het komende jaar heeft Marijn die eer van ons gekregen. We trappen dit lijstje af met de winnares van de FHM Social Media Queen 2022 award. Natuurlijk hoort daar een fotoshoot bij en daarvoor heeft Marijn een hele supermarkt overhoop gehaald. Een enkele blik op de resulterende foto’s laat ons dat echter allemaal meteen vergeten, wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

#9: Yolanthe Cabau

Yolanthe mag natuurlijk absoluut niet ontbreken in de FHM500. Al zo lang als we ons kunnen herinneren is Yo simpelweg bloedmooi. Jullie hebben haar wel drie plekjes laten zakken mannen, want vorig jaar schitterde ze nog op #6. We hopen natuurlijk dat de beauty nooit meer uit de top 10 verdwijnt, maar mocht ze nu jaarlijks drie plekjes zakken staat ze nog mega lang in onze lijst. Dat klinkt als muziek in de oren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau)

#8: Victoria Koblenko

De vrouw van TABAC’s Gent of The Year Evgeniy Levchenko mag zelf absoluut niet ontbreken in de FHM500 van dit jaar. Vorig jaar ging ze nog aan de haal met de All Time Favorite award. Dit jaar moet ze het helaas doen met een plekje bij de top 10 Mooiste Vrouwen van Nederland. Mocht je de FHM500 van vorig jaar alweer vergeten zijn, geven we je bij deze een stevige tik op de vingers. De weergaloze shoot met Victoria mag je simpelweg nooit vergeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

#7: Holly Mae Brood

Toen ze als Amy Kortenaer debuteerde in Goede tijden, Slechte tijden kon de naam van het programma wat ons betreft direct de prullenbak in. Met Holly Mae op je scherm zijn er geen slechte tijden denkbaar. Klinkt meer als Goede tijden, goede tijden wat ons betreft. Aan haar toffe repertoire kan ze nu dus ook een zevende plek in de FHM500 toevoegen, hulde!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

#6: Doutzen Kroes

Doutzen is tegenwoordig een internationaal begrip geworden voor Nederlandse schoonheid. De afgelopen zeven jaar stond ze geen enkele keer buiten de top 6 en dat kunnen we niet meer dan terecht vinden. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen dat ze ooit de top van de lijst gaat verlaten…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

#5: Kim Feenstra

De All Time Favorite award van 2022 is meer dan terecht in de armen van Kim beland. Zoals de naam al verraad is Kim al lange tijd een van onze favorieten, maar dat zal ze nu ook zijn van de tijgers. Samen met FHM en het KWF zette de beauty zich namelijk in voor het leefgebied van de tijgers! Kim eindigt dit jaar op een prachtige vijfde plek, maar is ongetwijfeld de koningin van de jungle.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

#4: Romy Monteiro

Vorig jaar schitterde ze met een plek in de top 20, dit jaar is dat zelfs de top 5 geworden! Als we die lijn doortrekken zou het ons niet verbazen als we haar volgend jaar op #1 zien staan. Een ding is zeker: de shoot zou legendarisch worden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

#3: Monica Geuze

Helaas heeft Monica haar FHM500 kroon af moeten staan dit jaar. Voor ons is en blijft ze echter de onbetwiste koningin der influencers. Wij menen ons te herinneren dat koninginnen in dit land een eigen dag krijgen. Wij vinden het hoog tijd dat er een Koninginnedag komt voor deze queen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

#2: Geraldine Kemper

Geer is een vaste waarde in de bovenste regionen van de lijst der lijsten. Ook dit jaar schittert ze weer met twee volledige pagina’s in ons blad. Je moet er even voor bladeren, maar dan vind je op pagina 164 en 165 eindelijk de allerleukste presentatrice van het land. Save the best for last!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

#1: Abbey Hoes

Daar is ze dan: de aller aller aller mooiste vrouw van 2022! Abbey weet als geen ander hoe ze de boel stevig op de kop kan zetten. Haar fotoshoot is simpelweg adembenemend, maar ook op het FHM500-gala was ze simpelweg niet te missen. In een jurk die regelrecht uit een kasteel leek te komen schreed de FHM500-koningin door ons feest. Daarnaast is Abbey natuurlijk enorm talentvol, lief, schattig en bovenal een fantastische vrouw! Al met al is Abbey gewoon een droomvrouw en een meer dan terechte winnares, gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Kopen, kopen, kopen

Wil jij de FHM500 morgen al op je deurmat hebben? Bestel dan nu een TABAC-product naar keuze en krijg de mannenbijbel vol onweerstaanbaar mooie vrouwen er gratis bij!

 

Reageer op artikel:
Dit is de top 10 Mooiste Vrouwen van Nederland van de FHM500
Sluiten