EA Sports blijkt je FIFA potjes te manipuleren

Ja, maar hallo. Wat is dit nou? Naar het schijnt manipuleert EA Sports je potjes FIFA als jij een vriend een keiharde pak op de broek dreigt te geven.

Stel, jij speelt je maat helemaal van de mat en staat in de rust op ruime voorsprong, dan heeft EA Sports er een code in gemoffeld dat je het de tweede helft een stuk lastiger hebt waardoor het potje een stuk spannender wordt.

In de wandelgangen werd al vaker gefluisterd dat sportspellen gigant EA een vinger in de pap had in het verloop van je FIFA-wedstrijden, maar een uitgelekt bestand bevestigt de geruchten.

Heeft vooral te maken met de team chemistry. Als jij met 4-1 voorstaat in de rust dan zorgt EA ervoor dat je teamgeest minder wordt en bij de tegenstander sterker, waardoor het plots niet meer zo soepel gaat als in de eerste helft.

Afijn, weet jij ook weer waarom jij je mattie niet met 10-0 van het beeldscherm veegt. Op Reddit vind je nog veel meer info over dit discutabele staaltje FIFA manipulatie.