Het dikste Zwitserse zakmes ter wereld is een monster met 82 verschillende voorwerpen

Soms heb je een schroevendraaier nodig en soms een wijnopener. Waarom zou je moeilijk doen als je die twee ook in één kan hebben? De Swiss Champ XAVT zakmes heeft letterlijk alles wat je hartje maar kan begeren. Het bevat maar liefst 82 verschillende tools en is helemaal niet te groot om in je broekzak te passen.

Victorinox, de maker van Swiss Army messen, kwam recent met hun coolste zakmes ooit op de proppen. Het zakmes bevat alle normale voorwerpen zoals messen, schroevendraaiers, flessenopeners etc. Maar daarnaast bevat het ook voorwerpen zoals een klokje, een balpen, een barometer, een vergrootglas, een thermometer, een hoogtemeter en nog veel meer.

Swiss Champ XAVT
Swiss Champ XAVT

Dat allemaal voor een bedrag van maar 370 dollar, oké klinkt een beetje prijzig maar als je beseft hoe weinig ruimte het maar in beslag neemt en hoeveel je er mee kan dan valt het reuze mee. Bovendien kosten mooie zakmessen nou eenmaal een paar centen. Wil je weten hoe koud het is? Pak de Swiss Champ XAVT. Wil je weten op hoeveel meter hoogte je je bevindt? Pak de Swiss Champ XAVT. Wil je een splinter beter bekijken? Pak de Swiss Champ XAVT. Je kan het zo gek niet verzinnen en waarschijnlijk komt het ding van pas.

Swiss Champ XAVT
Swiss Champ XAVT

Alhoewel, 370 dollar blijft veel geld, wij denken er nog eventjes over na. Mocht je overtuigd zijn dat je dit wonder mes moet hebben, dan check je m hier.

Foto: Victorinox

Reageer op artikel:
Het dikste Zwitserse zakmes ter wereld is een monster met 82 verschillende voorwerpen
Sluiten