Zoon van Andrea Pirlo lanceert eigen merk voor voetbalshirts

De zoon van de iconische Andrea Pirlo, Nicoló, heeft zijn eigen voetbalshirtmerk gelanceerd. Een spannende en grote stap voor de 20-jarige Pirlo-telg. Bovendien is er zelfs een introductievideo van de beroemdste voetbaljournalist ter wereld, Fabrizio Romano, om wat extra flair aan het verhaal toe te voegen. Laten we er meteen in duiken. Here we go!

Allereerst moeten we het nog effe hebben over Andrea Pirlo, de legendarische Italiaanse middenvelder, van onder meer Juventus, AC Milan en Internazionale met misschien wel de meeste stijl en klasse  in de voetbalwereld. Nou, het lijkt erop dat de appel niet ver van de boom valt. Zijn zoon Nicoló lijkt de passie van zijn vader voor The Beautiful Game te hebben geërfd. En guess what? Hij verandert die passie in iets serieus indrukwekkends.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

De geboorte van een merk

Nicoló heeft zich in de wereld van de voetbalfashion gewaagd door zijn eigen merk voetbalshirts te lanceren. Als je een voetbalfan bent, weet je hoe belangrijk een mooi en goed shirt is. Shirts zijn meer dan alleen kleding, ze zijn een symbool van de toewijding en liefde van een fan voor zijn team.

Ventidue

Nicoló’s merk, genaamd Ventidue (betekent letterlijk 22), belooft fans een nieuwe manier te bieden om hun toewijding aan hun favoriete clubs te uiten. Er wordt gezegd dat de shirts zijn ontworpen met een mix van eigentijdse stijl en klassiek voetbaltradities. We hebben het over shirts die er niet alleen ziek uit zien, maar ook comfortabel aanvoelen.

Fabrizio Romano’s teken van goedkeuring

Als je van transfernieuws houdt, ken je Fabrizio Romano vast wel. Hij is de man met de beroemde slogan “Here we go!”, die transferovereenkomsten in de voetbalwereld bevestigt. Dus als je hoort dat Fabrizio het nieuwe voetbalshirtmerk van Nicoló Pirlo steunt, weet je dat het iets speciaals moet zijn.

Romano heeft een introductievideo (zie hieronder) voor Nicoló’s merk uitgebracht, waarin we een idee krijgen wat we kunnen verwachten. Hij is vol lof over de kwaliteit en designs van de shirts. Als dat geen legitieme goedkeuring is, weten we het niet meer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

Spannende toekomst

Dus bij deze, houd Ventidue goed in de gaten. Het is een nieuwe speler in de fashiongame en met een legendarische achternaam als Pirlo eraan verbonden zal het betwijfeld voor veel bekijks zorgen. Bekijk ook de meest stijlvolle Italiaan, Andrea Pirlo shinen in de shirts van zijn zoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door La Gazzetta dello Sport (@gazzettadellosport)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

Reageer op artikel:
Zoon van Andrea Pirlo lanceert eigen merk voor voetbalshirts
Sluiten