Vette zomercollectie van Jack & Jones nu in huis te halen met 50% korting

Voelen jullie het ook al in de lucht hangen? De zomer komt eraan! Een teleurstellende lente gaat plaats maken voor waterpret, zoemende bijen en de geur van vers gras. We willen niet heel onaardig doen, maar het wordt toch echt tijd voor een nieuwe zomergarderobe. Toeval bestaat niet, maar reddende engelen wel. In dit geval is dat Jack & Jones. Tot en met 21 mei krijg je tot 50% korting op een zomercollectie die even breed is als de schouderpartij van Rico Verhoeven.

Is dat nog steeds niet genoeg korting voor je? Oké, gaan we regelen. Met de code FHM10 pak je gewoon nóg 10% extra korting bij Jack & Jones. Als je slim bent laadt je meteen heel dat winkelmandje vol, het gaat wel weer even duren voordat je weer zo’n actie tegenkomt.

Collectie vol toffe items

Wat hebben we nodig voor de waterpret? Inderdaad, een nieuwe zwembroek. Gelukkig houdt het daar niet bij op, Jack & Jones heeft een gigantische zomercollectie online staan waarop je tot wel 50% korting krijgt. Voor iedereen die geen held was in groep vier: dat is maar de helft van de originele prijs. Er is echt voor elk wat wils, je kunt alvast voor vaderdag een mooi tech-jack in huis halen, een mantel voor wanneer je zelf even goed voor de dag moet komen of een goede parka voor die late zomeravonden.

Jeans

Misschien zijn nieuwe jeans nog wel de lastigste aankopen. Je wilt goede kwaliteit, maar honderd euro voor een broek betalen zijn wel serieuze centen. Gelukkig is er een oplossing, je kunt nu meerdere broeken van tachtig euro bestellen voor veertig euro. Dat is ineens een stuk beter te overzien. Tel er de extra FHM-korting bij op en diezelfde broek kost opeens nog maar 32 euro. Heel veel beter wordt het niet. Zitten paar toffe jeans tussen, zoals je hier kan zien.

Om helemaal in zomersferen te komen kun je nog wel wat meer gebruiken dan een zwembroek, een jas en een spijkerbroek. Er zijn meer dan 700 zomeritems in de sale dus je hoeft niet bang te zijn er niet uit te komen, er zit altijd wel bij iets bij wat jij nodig hebt.

Korting bij Jack & Jones

Ren als de wiedeweerga naar de website van Jack & Jones en onthoudt, met FHM10 gaan er nog eens tien procentjes extra af. De sale loopt tot en met 21 mei, dus niet te lang wachten. Je garderobe met toffe items verversen was nog nooit zo voordelig, dus word summer ready en scoor die toffe items bij Jack & Jones.

Reageer op artikel:
Vette zomercollectie van Jack & Jones nu in huis te halen met 50% korting
Sluiten