Zo word je een betere pitch presentator

Redactie 17 jul 2017 Entertainment

De Pitch and Ride is in volle gang! Op dit moment zijn de eerste pitchers bezig om hun geniale idee in de SEAT Ibiza te vertellen aan Boris Lange. Ze maken allemaal kans om een startkapitaal van 10.000 euro te winnen, dus je kan wel stellen dat het ergens om gaat.

Dat pitchen is een vak apart. Is echt iets wat je moet leren, maar als je het eenmaal kan, dan heb je er ook in de rest van je leven profijt van. Wij zijn de lulligste niet en helpen jou vooruit in het leven. Dus geven wij jou de tips & tricks op pitch gebied. Niet alleen voor de Pitch and Ride deelnemers nuttig, maar voor iedereen.

FHM-Pitch and Ride

Denk maar eens aan je werk. Maakt eigenlijk niet uit wat je doet, je moet altijd en overal mensen overtuigen van jouw idee. Of je nou bij een reclamebureau werkt en een campagne moet verkopen of als barman de manager over de streep moet trekken van jouw briljante idee. Deze tips gaan je helpen. En anders kun je het altijd nog in je oren knopen om je vriendin in te palmen waarom er vanavond toch echt hamburgers gegeten moeten worden.

Wat die tips zijn? In het kort: je moet je idee of concept uit kunnen leggen in drie zinnen, je moet kritische vragen uitsluiten door die al in je pitch te beantwoorden en het is handig om attributen, filmpjes of visuals mee te nemen die je verhaal tot leven brengen. Boris vertelt het je allemaal!

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
Zo word je een betere pitch presentator
Sluiten