Heb jij een geniaal idee? Doe mee aan de Pitch and Ride en win 10.000 euro!

Redactie 29 jun 2017 Entertainment

Mark Zuckerberg (Facebook), Elon Musk (Tesla), Nalden (WeTransfer), Brian Chesky (Airbnb) Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl), zomaar vijf ondernemers die ooit begonnen met een idee. Een goed idee. Een briljant idee. Maar wat was er van dat idee terecht gekomen zonder startkapitaal?

Jij, creatieve geest die je bent, zit ongetwijfeld ook vol goede ideeën. Misschien loop je er al jaren mee rond, misschien bedacht je het vanmorgen onder de douche. Maar goede ideeën zijn goud waard. Letterlijk, in dit geval.

FHM-Pitch and Ride

Jij kunt een startkapitaal winnen van 10.000 euro en een jaar lang rijden in de SEAT Ibiza als jij je opgeeft voor de Pitch and Ride. Je geeft je op door je idee te WhatsAppen naar 06-19991559. Dat kan via een foto, via een filmpje of gewoon in tekst zijn, maar stuur het op. De beste ideeën worden uitgenodigd voor de Pitch and Ride. Hier krijg jij de kans om in één kilometer je idee of product te pitchen.

Iedereen kan meedoen. Of je nou al een product hebt, of alleen nog maar een idee rondzweeft in je geniale geest. Geef je op. Het is nu of nooit jongen. Ben jij diegene, ken jij een ondernemer? Tag hem of haar. Dit is je kans. App het idee naar 06-19991559 en laat het ’t begin zijn van een gouden toekomst. Kandidaten kunnen zich tot en met 10 juli opgeven. Freelancer van het Jaar Boris Lange legt het je hieronder nog een keertje uit.

Check voor alle informatie www.pitchandride.nl!

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
Heb jij een geniaal idee? Doe mee aan de Pitch and Ride en win 10.000 euro!
Sluiten