Met deze tips ontsnap je uit elke escape room

redactie 9 sep 2018 Entertainment

Daar zit je dan tijdens je bedrijfsuitje in een escape room. De instructeur zei nog dat de meesten het redden binnen een uur weer buiten te zijn. Het feit dat ‘level: easy’ bij de ingang stond gaf je nog dat extra beetje zelfvertrouwen. Dat valt weg op het moment dat je na 47 minuten nog niet eens door de eerste deur bent. De samenwerking met je collega’s verloopt nog chaotischer dan normaliter op de werkvloer. Dat wil je toch niet hebben?

Dat dacht de Amerikaanse Mark Rober ook. Hij is een beetje onderzoek gaan doen naar escape rooms en heeft tien top tips voor je op een rijtje gezet. Rober heeft vroeger voor NASA gewerkt en doet tegenwoordig wel vaker onderzoekjes naar op het oog onschuldige dingen. Daar maakt ‘ie dan video’s over voor z’n YouTube-kanaal met inmiddels ruim 3,6 miljoen abonnees.

Onder de wetenschappelijke loep

Nu was de escape room dus aan de beurt om onder een wetenschappelijke loep gehouden te worden en daar mogen we hem dankbaar voor zijn. Met deze tips storm jij straks namelijk door elke Harry Potter-themed escape room alsof het niets is.

Reageer op artikel:
Met deze tips ontsnap je uit elke escape room
Sluiten