Zlatan Ibrahimovic scoort eerste hattrick in Amerika en bezorgt LA Galaxy de winst

Redactie 30 jul 2018 Entertainment

Helaas kunnen we niet meer genieten van de geniale Zlatan Ibrahimovic in een grote Europese competitie. We moeten dan ook even wachten tot de highlights uit de MLS deze kant op komen en dit mogen we gerust highlights noemen. Ibra bouwt zijn heldenstatus in Amerika gewoon verder uit, want tegen Orlando City (4-3) maakt hij zijn eerste hattrick in de MLS.

In de rust viel er nog weinig te lachen bij LA Galaxy, ze stonden namelijk met 1-2 achter. Mede door een eigen goal. In de tweede helft was het echter tijd voor de Ibra-show. Vlak na rust al, want in de 47e minuut knalde hij de eerste bal in het net met zijn hoofd.

Daarna had hij de smaak te pakken en zorgt hij er bijna hoogstpersoonlijk voor dat de drie punten in Los Angeles blijven. Zijn tweede en derde goal zijn echte beauty’s. De 3-3 is weer een kopbal, maar deze keer zweeft hij naar de bal. Een klein beetje als Robin van Persie in 2014 tegen Spanje, lang niet zo mooi natuurlijk. Voor de 4-3 hoefde hij minder moeite te doen, de bal belandt voor zijn voeten waarna hij verwoestend uithaalt en de bal in de lange hoek slingert. Inmiddels staat de teller al op vijftien goal in de laatste zeventien wedstrijden. Het toverstokje is weer stevig in handen van Ibacadabra.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Zlatan Ibrahimovic scoort eerste hattrick in Amerika en bezorgt LA Galaxy de winst
Sluiten