ZeeZout Festival staat garant voor een knallend einde van het festivalseizoen

Het festivalseizoen nadert z’n einde, maar niet voordat er nog een heerlijk toetje op het programma staat in de vorm van ZeeZout Festival. Zaterdag 2 september is het zover, met een line-up om je vingers bij af te likken.  

We trapten het seizoen af op DGTL, waarna er een prachtige reeks aan feesten en festivals voorbij is gekomen. Wildeburg, Orbit en Dekmantel, om maar een hoogtepunten te noemen. Niet geheel toevallig valt ZeeZout qua sfeer en programmering een beetje in hetzelfde vaarwater.

Line-up van ZeeZout Festival

Om de line-up er maar gelijk bij te pakken: eentje die natuurlijk direct in het oog springt is Job Jobse b2b met Sedef Adasi. Job is the man of the hour, zo is afgelopen Lowlands ook wel gebleken. De Bravo barste uit z’n voegen, zoveel mensen wilden naar binnen. Vervolgens leverde hij een van de beste sets af die we dit jaar hebben gehoord, in zijn kenmerkende stijl vol oude gruwelijke trance- en raveplaten. Sedef Adasi is een van z’n protegés, die ook garant staat voor een heerlijke sound. Die twee samen wordt 100% vuurwerk, dat kan niet anders. Andere toffe boekingen op het hoofdpodium zijn Fafi Abdel Nour en Dr .Rubinstein.

ZeeZout Festival

Een van de coolste stages is de Tunnel, waarbij je het gevoel hebt alsof je op een illegale rave bent beland op een verlaten industrieterrein. Ga daar zeker even langslopen. Met RadioRadio host een van de leukste clubs van Amsterdam hun eigen stage, daar gaat het ook het ook broeierig gezellig worden. Verder zijn er met Lab, Corner en Discotheque nog drie andere stages waar je je muzikaal kan laten verwennen door namen als Suze Ijó, Lucky Day Gone, Skatebard b2b David Vunk, Hunee, Ineffekt, Anetha en SPDFJ. Van knallen tot grooven, alle lekkere aspecten van het elektronische muzikale spectrum komen wel voorbij op ZeeZout Festival.

Tickets

De muziek is dus zwaar on point. Tel daar een heerlijke groene locatie, sfeervolle aankleding en uitermate gezellig publiek bij op en je hebt een van de leukste festivals van de kalender te pakken. Zaterdag 2 september in de Tuinen van West moet je zijn. Dus, trommel die vrienden van je op en haal nog een keer alles uit de kast. Tickets haal je op ZeeZout.info.

Reageer op artikel:
ZeeZout Festival staat garant voor een knallend einde van het festivalseizoen
Sluiten