Met deze jetski maak je brute stunts in de lucht

Redactie 10 mrt 2018 Entertainment

We zijn helemaal fan van alles wat hard over het water gaat. Noem ze maar op: dikke boten, jetski’s, hovercrafts en last but zeker not least flyboards. Mix een flyboard met een jetski en je hebt de Jaguar onder de watervoertuigen. Hell yeah!

Het begint steeds meer in trek te komen: surfen en vliegen boven het water. Het lijkt nog in de kinderschoenen te staan, maar nu is er al keihard een jetski variant. The Zapata Flyride, het nieuwe kindje van Zapata, is de droom voor iedereen die zich als vogel en vis wil voelen.

Het klinkt allemaal als een freaking gevaarlijke sport, maar niets is minder waar. De jetsfly heeft vier verschillende modi. Voor de kinderen onder ons bestaat er de ‘veilige’ aanpak met de Child Mode. Daarna volgt de Beginner Mode, Intermediate Mode en de Advanced Mode. Met de kindvriendelijke modus kan een volwassene van een afstand het gruwelijke apparaat (mee)bedienen.

Zapata Flyride
Foto: Zapata

Allemaal heel leuk die opties, maar hoe werkt dat ding nou? Eigenlijk allemaal heel easy. Je gaat gewoon het frisse water op met de jetski. Als je zin hebt tour je een stukje over het blauwe meer, jij je zin. Als je aan wat stoerder toe bent, druk je simpel op een knop en ga je de lucht in. Natuurlijk is dit allemaal geen koud kunstje, het vergt wel wat oefening.

Het is nog geen zomers weer om met de Zapata Flyride elk buitenbad onveilig mee te maken, maar bestellen kun je dat ding zeker. Zal toch nog wel even wat shippingstijd kosten, dus wat laat je. Voor 4500 euries heb jij hem in je garage staan. Kopen dan!

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Met deze jetski maak je brute stunts in de lucht
Sluiten