Vaar mee met de Zambezi Queen voor de reis van je leven

redactie 18 Aug 2019 Entertainment

FHM’s reisbureau draait weer als vanouds op volle toeren nu we de afgelopen weken een heerlijk Hollands zomertje op ons dak kregen. We keken over de grens om betere oorden te vinden en wijzen jullie graag op deze ongekend unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven aan boord van de Zambezi Queen. 

De Pracht van Afrika

Deze boot vaart rond tussen het zanderige Namibië en het warme Botswana. Hier glijdt de Zambezi Queen als een ware koningin over het water van de Chobe rivier, dwars door de wondere wereld van het gelijknamige Chobe National Park. Dit goed beveiligde reservaat is over de hele aardbol bekend vanwege de gigantische hoeveelheid olifanten die er rondwandelen, er zijn hier maar liefst 120.000 slurven te tellen.

Zambezi Queen Collection

Zambezi Queen betekent luxe en genieten. Op de dekken boven de waterlijn zijn 30 hutten te boeken die ieder een ander niveau van weelde bieden. De meest overdadige suites bieden een verbazingwekkend mooi uitzicht over de Afrikaanse savanne die je als een koning kunt bewonderen vanuit je zachte sofa. De schoonheid van dit prachtige landschap is welhaast onwerkelijk. Bediendes staan de gehele dag en nacht voor je klaar om op ieder moment je glas te vullen met een verkoelend drankje.

Ontdek de mogelijkheden aan boord

Goddelijk eten kan op het bovendek van het vaartuig. In het restaurant werken ze alleen met lokale producten die door de chefs zo bereid worden dat er watertandend lekkere maaltijden op tafel komen. Ook vind je hier de lounge met telescoop, fotostatieven en verrekijkers zodat je zowel de sterrenhemel als de reusachtige dierentuin om je heen perfect kunt vastleggen. De buren zullen stikjaloers zijn als je het fotoalbum door hun brievenbus duwt.

Ook kun je overstappen op een kleinere schuit om een avontuurlijke bootsafari te ondernemen en de dieren van dichtbij te zien. Naast de tocht op het water biedt de Zambezi Queen jeeptochten zodat je lekker over de savanne kunt crossen. De luiere reiziger gooit echter een hengeltje uit op het achterdek om joekels van tijgervissen binnen te halen.

Dit is allemaal mogelijk voor nog geen 9800 Zuid-Afrikaanse Rand per nacht wat omgerekend zo’n €600,- is. Das toch geen geld voor de beleving die je daarvoor terugkrijgt?

Zambezi Queen

Reageer op artikel:
Vaar mee met de Zambezi Queen voor de reis van je leven
Sluiten