Yuki Tsunoda verlengt bij AlphaTauri en dat vieren wij met zijn bekende boardradio’s

Het is geen verrassing dat Yuki Tsunoda bijtekent. De contractverlenging van de Japanner hing al een tijdje in de lucht. Ondanks een redelijk wisselvallig tweede seizoen begint hij in maart aan zijn derde seizoen.

Yuki’s reactie

“Ik wil Red Bull, Honda en AlphaTauri enorm bedanken voor de mogelijkheid om in de Formule 1 te blijven rijden”, vertelt Yuki Tsunoda in zijn persbericht. “Ik voel me echt onderdeel van het team en ben blij dat ik in 2023 met hen kan blijven racen.”

Boardradio’s

De 22-jarige heeft al 38 races in de F1 op zijn naam staan. In de bizarre ontknoping van vorig seizoen haalde hij zijn beste resultaat. De AlphaTauri coureur eindigde vierde. Dit viel alleen niemand op vanwege de meest bizarre F1 finale die we ooit hebben gezien. Wij kijken in ieder geval uit naar nog een seizoen met Yuki. De coureur met een kort lontje heeft nog wel is moeite om zijn emoties onder controle te houden. Daarom hebben we voor jou zijn drie grappigste boardradio’s op een rijtje gezet. Hoe Yuki zich ook gedraagt over de boardradio, hij blijft een fantastische coureur.

 Oostenrijk

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk kreeg Yuki van zijn engineer te horen dat die moest pushen. Je kan hieronder wel horen dat hij dat geen leuke opmerking vond.

Perez in de weg op Imola

Tijdens de vrije training in Imola vond Yuki dat Perez hem geen ruimte gaf en in de weg reed. Sommige coureurs melden dit rustig aan hun engineer. Yuki die schreeuwt er even op los.

https://www.youtube.com/watch?v=fR5u3pUypsY

Spaans drama

Tijdens de kwalificatie van Spanje liep het niet zoals de Japanner gehoopt had. Hij liet dan ook duidelijk aan zijn team weten wat hij van de auto vond.

https://www.youtube.com/watch?v=scPAsW8PcGk

 

Reageer op artikel:
Yuki Tsunoda verlengt bij AlphaTauri en dat vieren wij met zijn bekende boardradio’s
Sluiten