Wraaklustige McGregor wil rematch met Mayweather

Redactie 3 okt 2017 Entertainment

Het titanenduel tussen de 40-jarige Floyd Mayweather en kooivechter Conor McGregor staat nog op ons netvlies gebrand.  Op 26 Augustus, nog maar 5 weken geleden, versloeg de Amerikaanse veteraan de grofgebekte Ier.

McGregor is amper van zijn blauwe plekken hersteld of de bokser laat al aan alle mediakanalen weten dat hij helemaal ready is voor een rematch. “Ik heb geleerd van mijn fouten de eerste keer, ik weet zeker dat ik hem zou vloeren als ik het opnieuw mocht doen”. McGregor staat bekend om zijn grootspraak maar de Ier lijkt dit keer serieus. Hij wilt zijn eer herstellen door Mayweather tóch te verslaan. Of Mayweather gaat happen moet nog blijken.

Floyd Mayweather heeft in zijn nieuwe mansion een enorm portret van Conor McGregor hangen. Mooi! #floydmayweather #conormcgregor #money #thenotorious #theprettyartist ?: @theprettyartist

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

De Amerikaan liet namelijk na dit beruchte light-middleweight gevecht weten dat hij dit keer echt wilt stoppen met boksen. De winst op McGregor bracht hem namelijk op een score van 50 overwinningen tegenover 0 nederlagen. Voor hem was dit een perfecte score om zijn carrière mee af te sluiten. Maar, vóór de match met de Ier had Mayweather ook al gezegd te willen stoppen, dus we sluiten niets uit.

McGregor daagt overigens niet alleen Mayweather uit, hij wilt ook weer met Nate Diaz aan de haal. Op 30 december zou dit gevecht plaats moeten vinden om hun trilogie compleet te maken. Diaz won de eerste match en McGregor de tweede, het zal er dus om spannen wie de derde match op zijn naam mag zetten.

Foto: screenshot Instagram

Maxim

Reageer op artikel:
Wraaklustige McGregor wil rematch met Mayweather
Sluiten