Conor McGregor geeft dikke after party na gevecht met Mayweather en lanceert eigen whiskey

Redactie 28 Aug 2017 Entertainment

Door alle miljoenen die Floyd Mayweather en Conor McGregor hebben binnen geharkt, kunnen we eigenlijk niet spreken van verliezers. Maar ja, toch ging The Notorious afgelopen weekend onderuit na een technische knock-out. Dat hield de Irishman echter niet tegen om daarna even een dikke after party te bouwen.

Encore Beach Club in Las Vegas loopt vol om McGregor uit zijn plaat te zien gaan, je zou bijna vergeten dat hij een paar uur eerder heeft verloren. Natuurlijk trekt hij daarvoor weer een van zijn dikste pakken uit de kast, deze keer ook met de Ierse vlag om geslagen.

“We’re not just here to take part….we’re here to take over.” #ConorMcGregor

A post shared by Encore Beach Club Las Vegas (@encorebeachclub) on

Mooi moment om zijn fans, die vaak helemaal vanuit Ierland zijn gekomen, te bedanken en daarna natuurlijk op een zuipen te zetten. Drinken kunnen die Ieren wel. Een kaartje voor de fissa van McGregor is ook wat betaalbaarder dan de kaartjes voor de fight, voor $20-$75 was je op McGregor zijn after terwijl het gevecht je duizenden euro’s kost.

The Notorious one has arrived! Introducing Wynn Nightlife’s newest resident, #ConorMcGregor!

A post shared by Encore Beach Club Las Vegas (@encorebeachclub) on

Conor McGregor leek dus niet echt te zitten met zijn verlies. Als je beseft dat ‘ie binnen tien rondes zo’n honderd miljoen dollar rijker is geworden, is dat ook niet zo vreemd. Tegenstander Floyd Mayweather spendeerde zijn avond in stripclub Girl Collection, zoals hij voor het gevecht al had aangekondigd.

Hij gebruikt zijn fissa ook om meteen wat promotie te maken voor zijn eigen whiskey. Hoe kan het ook anders, dan dat het mer Notorious heet. McGregor houdt de fles trots omhoog en gaat daar wellicht nog wat miljoen mee opstrijken.

What a night! #mcgregor #afterparty #whatsupconor #fightnight

A post shared by Elane Thomas (@elanethomas567) on

Bron: Unilad.

Reageer op artikel:
Conor McGregor geeft dikke after party na gevecht met Mayweather en lanceert eigen whiskey
Sluiten