Wordt Ukulele baas in 60 seconde met de Fret Zealot app

redactie 29 Jun 2019 Entertainment

Altijd al op een Ukulele willen jammen, als gitaarkoning op een tropisch warme nacht bij het kampvuur? Makkelijker dan met de nieuwe Kickstarter-campagne van Fres Zealot gaat het niet worden.

Met Fres Zealot leer je stapsgewijs hoe je de Ukulele kunt spelen. Het wordt het je als het ware met de paplepel ingegoten. Via een speciale app en lampjes als leermeester, kun jij nog voor de zomerstart de Ukulele nailen als Maui uit Disney’s Moana. Zit je nog te wachten op een Aloha ofzo? Ga fixen die sjizzle. Daar kicken de dames op. Voor je het weet raak jij deze zomer nog iemand zijn gevoelige snaar.

We hebben het al eerder gehad over het Fret Zeppelin initiatief. Een succesvolle Kickstarter waarmee je in korte tijd, stap voor stap gitaar leert spelen. Dit was zo succesvol, dat de initiatiefnemers nu hun pijlen richten op de Ukulele. Wie krijgt er nu niet een lach op zijn gezicht bij de rustgevende zachte klanken van het instrument? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar er zit een systeem in de app verwerkt, waarbij je op eigen tempo kunt leren spelen. Zelfs de meest trage student kan zijn eigen manier van leren toepassen. Hoe dan? Zie onderstaande video voor meer info.

Nog nooit was gitaar spelen zo makkelijk

De Fret Zealot werkt eigenlijk hetzelfde als de Fret Zeppelin systeem. Je plaatste de strookjes met ledverlichting achter de snaren, installeert de app en voilà. Je krijgt stapsgewijs te leren welke snaren je op welk moment moet spelen. De ledverlichting is op een subtiele manier aan je gitaar of Ukulele te bevestigen. Vrijwel iedere maat van de Fret Zealot moet passen op verschillende instrumenten. De succesvolle Kickstarter staat nu al op ruim zesduizend dollar. Maar de Zealot kan nog wel een handje gebruiken. De target staat namelijk op zeventienduizend. Dus doe ze een plezier en ondersteun dit toffe project. Je kunt predge doneren op de Fret Zealot Kickstarter pagina.

 

 

Reageer op artikel:
Wordt Ukulele baas in 60 seconde met de Fret Zealot app
Sluiten