Funda Toppers #84: De allerdikste woonboerderij van het land

Mannen, we hebben de aller aller aller dikste woonboerderij van het land gevonden. Wij vermoeden dat deze villa ontworpen is door een paar vrienden die iets te veel GTA hebben gespeeld of die gewoon heel veel gevoel voor ultieme chillspots hebben. ‘T is wel een stukkie buiten de randstad, maar hé, daarbinnen ga je natuurlijk geen erf vinden met een zwembad, hamam, bioscoop én adembenemend uitzicht over de Hondsrug.

Wat: Een woonboerderij van bijna twee miljoen euro, met zo’n 2.400 vierkante meter woonoppervlakte.

Waar: Nieuw-Buinen West, Noorderdiep 21.

Leukste feature? Een riante boerderij waarbij je met 2 koprollen vanaf de bank in het zwembad kan liggen, terwijl je maten na zo’n 3 koprollen de andere kant op, in de ruime keuken staan te kokkerellen.

Kost dat? € 1.900.000 k.k.

Anders nog iets? Vanwege emigratie willen de huidige eigenaren het huis graag snel verkopen, ondanks het feit dat ze nog niet eens in hun eigen gecreëerde landhuis van het leven hebben geproefd. Alle meubels, apparatuur, zwembaden, badkamers, etc. zijn dus nog nooit gebruikt. De hele inventaris is in principe gloedjenieuw. Dat is lekker meegenomen.

Woonboerderij

Beeld je de dikste villa in, waar je al je vrienden kan uitnodigen voor het ideale mannenweekend. Bij deze boerderij kan het. Wie bedenkt het ook, een huis waarbij je het binnenzwembad in de zitkamer hebt zitten. Wij horen jullie al denken, stinkt dat hele huis dan niet naar chloor? Nou, daar hebben de bouwers van dit gloednieuwe ‘osso’tje’ aan gedacht. Zo krijgen het zwembad en de jacuzzi hulp van het ‘warmte-terug-win-systeem’. Deze ontvochtiger zuigt de vochtige lucht boven het zwembad en de hamam aan, waardoor de condens onttrekt. Ook voert hij vervolgens de verwarmde droge lucht weer terug naar de zitkamer.

De woonboerderij herbergt naast een infinity pool, hamam en een bios nog meer unieke designelementen. Zo kan je ook nog eens genieten van een zwevende openhaard, vier ruime kamers met regendouches, en LED-verlichte, zwevende trappen en plafonds. De woning is daarbuiten extreem goed geïsoleerd, met spouwmuren die een halve meter dik zijn, dat geeft je het gevoel alsof je binnen de veilige muren van een fort woont.

Locatie

De woonboerderij ligt in het prachtige Nieuw-Buinen, lekker noordelijk en lekker veel natuur! Los van de heerlijke rust is de locatie ook uiterst gunstig. Zo ben je binnen 5 uur in Denemarken als je de auto pakt, ongeveer even ver als het Nederlandse Cadzand. Als we de datingapp Tinder moeten geloven, lijkt het een goed plan om die TomTom maar in te stellen op een reis richting het noordelijk halfrond.

Meer info over deze ultieme woonboerderij vind je op de site van Funda.

Reageer op artikel:
Funda Toppers #84: De allerdikste woonboerderij van het land
Sluiten